Gietvloer in Eindhoven gezocht? Zoek niet verder!

Voor een nieuwe gietvloer in Eindhoven, Eersel, Son en Breugel of omgeving moet u bij Epoxy Vloeren zijn! Dus bent u op zoek naar een bedrijf voor een gietvloer in Eindhoven? Neem dan nu contact op! Wij zijn al minstens 38 jaar gespecialiseerd in gietvloeren en dan met name epoxy vloeren. Aangezien ook internationale wereldburgers al een gietvloer bij ons gekocht hebben, kunt u er zeker van zijn dat wij kwaliteit leveren en dat uw vloer jaren mee zal gaan.

Een nieuwe (giet) vloer kopen in regio Breda, Tilburg, Eindhoven of elders bij Epoxy Vloeren

  • Kwalitatieve vloer- en wandsystemen
  • 38 jaar ervaring
  • Getalenteerd vakmanschap
  • Uitstekende service
  • Lage kosten

Vraag gerust om meer informatie of een scherpe offerte. Bel vrijblijvend naar: 06 287 842 94

Nieuwe vloer voor uw woning of bedrijf in Eindhoven

Met een gietvloer kiest u voor een vloer die uniek is, exclusief, vernieuwend én decoratief. Hij springt in elke ruimte in het oog. Qua design is alles mogelijk. Ook is deze in elke kleur te leveren.

Dit maakt het mogelijk om een echt kunstwerk neer te leggen. De meeste gietvloeren kunnen op bijna iedere ondergrond aangebracht worden en zijn ook geschikt voor vloerverwarming.

Siergrindvloer, troffelvloer of marmertapijt

De gietvloer is een soort vloer bestaande uit kunststof dat over een ondervloer heen gegoten wordt. Deze laag wordt vervolgens uitgehard en afgewerkt. Er bestaan verschillende soorten gietvloeren.

“Van industrie tot detailhandel en horeca: Voor elk soort klant hebben wij een passende oplossing.”

De siergrindvloer bestaat uit kleine steentjes (rond dan wel afgeplat) die middels een onoplosbare epoxyhars gebonden zijn. Bij de troffelvloer, of betonlook vloer, wordt gebruik gemaakt van fijn grind in plaats van kleine steentjes. Bij marmertapijt wordt een kunststof met stukjes marmer ingegoten.

Epoxy gietvloer: epoxyvloeren, PU gietvloer of industriële vloer

Voor de vloer kan de kunststof epoxy gebruik worden. Voordeel hiervan is dat dit type kunststof voor een sterke voer zorgt, die harder dan beton is. Een andere mogelijkheid is om polyurethaan (PU) te gebruiken. Daarbij wordt de toplaag van een matterende lak voorzien. Polyurethaan is maar weinig gevoelig voor krassen en scheuren. Ook verkleurt het minder snel dan epoxy. Voor industriële hallen en fabrieken zijn onze industriële vloeren erg geschikt.

“Met onze jarenlange ervaring maken wij kwalitatief hoogwaardige vloer- en wandsystemen voor zowel particulieren als zakelijke klanten.”

Wij hebben verschillende soorten gietvloeren van andere materialen dus ook voor u zit er een geschikte soort gietvloer bij. Wat dacht u van een steentapijt of een troffelvloer? Verder kunnen wij u ook voorzien van verschillende soorten epoxy vloeren of PU gietvloeren. Mocht u toch liever een simpele betonvloer in uw pand willen is dat uiteraard mogelijk bij ons. Wij gaan graag met u om de tafel om alle mogelijkheden door te spreken!

Aangezien wij een breed assortiment aan verschillende gietvloeren hebben, hebben we alle soorten vloeren voor u op een rijtje gezet:

Ook voor u zit er dus een geschikte vloer tussen! U kunt gelijk contact met ons opnemen om een geheel vrijblijvend gesprek aan te vragen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Neem voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte of meer informatie gerust contact op. Epoxy Vloeren is telefonisch bereikbaar via 06 287 842 94. Daarnaast zijn wij buiten kantoortijden ook per e-mail bereikbaar, of middels het formulier op onze contactpagina.

Vraag een offerte aan

Scroll naar boven