Glitter, Glamour en luxe

Glittervloeren

maak de show in uw interieur!

Glitter and glamour

Laat uw vrienden, kennissen, bezoekers of klanten versteld staan van uw vloer!

Epoxy Vloeren EU giet de glittervloer met speciale glitters, zodat deze uw vloer schittert met alle kleuren van de regenboog. Bovendien geeft het een exclusieve en luxueze uitstraling aan uw ruimte. De glittervloer is een gietvloer met alle bijbehorende, positieve eigenschappen die gelden voor de gietvloer. Zo is de glittervloer naadloos, sterk, duurzaam, onderhoudsvriendelijk en slijtvast.

De glittervloer is een kunststof vloer die vloeibaar gegoten wordt, bestaande uit synthetische kunsthars. U kunt hierbij kiezen voor een matte of zijdeglans polyurethaan toplaag. Ook kan Epoxy Vloeren EU de glittervloer voor u afwerken met een anti-sliplaag.

Omdat de glittervloer naadloos en vochtbestendig is, is de glittervloer eenvoudig in onderhoud. De glittervloer is eenvoudig te reinigen door wekelijks te stofzuigen. Laat uw glittervloer extra schitteren door deze een keer in de zoveel tijd te dweilen met koud water.

Heeft u koffie of iets anders gemorst? Omdat de glittervloer vloeistofdicht is, kunt u dit eenvoudig droogdeppen. Ontstane vlekken maakt u eenvoudig met een vochtige doek schoon.

Meer weten over glittervloeren? Of bent u benieuwd wat de kosten van de vloer voor u zouden zijn? Neem dan gerust contact op voor meer informatie of het aanvragen van een gratis offerte.

Met een coatingvloer heeft u de mogelijkheid tot het leggen van een vloer zowel buiten als binnen.

Onderhoudsgemak

Coatingvloeren hebben hetzelfde onderhoudsgemak als de gietvloer. Omdat de coatingvloer naadloos is en een gesloten structuur heeft, is de vloer onderhoudsvriendelijk. Vocht en vuil krijgen geen kans en als u de vloer wekelijks stofzuigt, houdt u deze goed. Vlekken verwijdert u eenvoudig met een vochtige doek.

Een sterke vloer van de hoogste kwaliteit met een strakke uitstraling én volledig naar uw wens. Dat zijn slechts een aantal kenmerken van de gietvloeren van Epoxy Vloeren. We zijn dé specialist in gietvloeren, epoxyvloeren, betonvloeren, betonlook vloeren, designvloeren en vloercoatings.

- 01
Uiterlijk glittervloer
 • strakke en exclusieve look;
 • decoratief en sprankelend;
 • kleurvast en lichtecht.
- 02
Stevigheid
 • erg sterk;
 • naadloos;
 • duurzaam;
 • elastisch en stootvast;
 • zeer slijtvast en hierdoor uitermate geschikt voor intensief gebruik.
- 03
Algemeen
 • geluiddempend;
 • vloeistofdicht;
 • brandvertragend en antistatisch;
 • geschikt in combinatie met vloerverwarming.
- 04
Onderhoudsarm en stofvrij
 • gezinnen met kinderen;
 • mensen die last hebben van allergieën zoals huisstofmijt;
 • vertrekken waar met dieren wordt gewerkt (denk aan asiels of dierenartspraktijken).

  Vanwege de allergene eigenschappen van de glittervloer is de vloer ook een aanrader voor mensen die last hebben van allergieën zoals huisstofmijt.
- 05
Over de oplevering

” De glittervloer is na 24 uur te belopen. Na 48 uur kunt u de glittervloer belasten. Dit is overigens wel afhankelijk van de omgevingstemperatuur. “

Geïnteresseerd?
Maak een bel afspraak

Toepassingen glittervloer

De glittervloer is net zoals de coatingvloer zowel geschikt voor particulieren als zakelijke klanten. Bovendien is de glittervloer geschikt voor intensief gebruik. De glittervloer staat synoniem voor exclusiviteit en luxe.

Voor bedrijven die luxe willen uitstralen (denk aan hotels, clubs, multinationals) is de glittervloer de beste keuze. Daarbij raadt Epoxy Vloeren EU aan om de vloer te leggen in een ruimte die u intensief gebruikt, zoals de woonkamer of de vergader- of ontvangstruimte bij u op kantoor. Zo maakt u echt indruk op uw bezoek!

Handig om te weten: Gaat u renoveren? Ook dan is de keuze voor onze glittervloer ideaal. De oude vloer hoeft u er namelijk niet uit te slopen, omdat wij de glittervloer over uw oude vloer gieten. Daarbij verliest u dus ook een minimale ruimte omdat de glittervloer slechts enkele millimeters hoog is.

Ondergrond en vloerdikte

Heeft u nu een andere vloer liggen? Geen probleem! Het is mogelijk om de glittervloer over een andere vloer te leggen. Dit kan zelfs op vrijwel elke vastliggende ondergrond, ongeacht of het gaat om een zandcementdek, anhydrieten of betonnen vloer. De gietvloer leggen over een tegelvloer en in sommige gevallen zelfs een houten vloer, behoren eveneens tot de mogelijkheden. De enige voorwaarde is dat de ondergrond stabiel, droog, stof- en vetvrij is.

De dikte van de glittervloer ligt gemiddeld tussen de drie en zes millimeter. Afhankelijk van uw situatie kunnen wij de laagdikte aanpassen.

Vraag een offerte aan

Scroll naar boven