Een gietvloer in Roosendaal en omstreken laten aanbrengen?

Een gietvloer in Roosendaal en omstreken geeft de ruimte een industriële en stoere uitstraling. Wij van Epoxy Vloeren EU, ook bekend als Epoxy Vloeren EU dragen graag bij aan de vloer van uw dromen. Doordat wij al 38 jaar ervaring hebben in het vak weten we als de beste hoe we u verder helpen. Daarnaast geniet u ook nog eens van echt vakmanschap en uitstekende service.

We bieden voor ieder pand en elke ruimte een geschikte vloer.

Aangezien wij een breed assortiment aan verschillende gietvloeren hebben, hebben we alle soorten vloeren voor u op een rijtje gezet:

Ook voor u zit er dus een geschikte vloer tussen! U kunt gelijk contact met ons opnemen om een geheel vrijblijvend gesprek aan te vragen.

Gietvloer in Roosendaal | uitstekende service

  • Kwalitatieve vloer- en wandsystemen
  • 38 jaar ervaring
  • Getalenteerd vakmanschap
  • Uitstekende service

Heeft u interesse? Schakel onze professionele hulp in. Neem hiervoor gerust contact met ons op. Of vraag een vrijblijvende offerte aan op onze website. We helpen u graag verder.

Gietvloer: uniek, exclusief, vernieuwend en decoratief

Een gietvloer in Roosendaal is een vloer die gemaakt is van kunststof. Dit kunststof is over een ondervloer heen gegoten. Vervolgens wordt de vloer hard, waarna hij afgewerkt wordt. Tegenwoordig is deze vloer erg populair. We zouden hem beschrijven als uniek, exclusief, vernieuwend en decoratief.

Uw specialist in het plaatsen van exclusieve epoxy en PU vloeren

Prijzen

De gietvloer prijzen zijn afhankelijk van een aantal factoren. Waaronder van het soort vloer en van het aantal gewenste vierkante meters. Maar ook het aantal lagen dat wordt aangebracht is van invloed op de prijs van een gietvloer. Echter geldt in het algemeen: hoe groter de oppervlakte, hoe lager de prijs per vierkante meter.

Liever zeker weten wat de gietvloer kosten zijn? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Begrip in België en ver daar buiten

Wij van Epoxy Vloeren EU zijn een heus begrip in België en ver daar buiten. Zo zijn we onder andere werkzaam in TilburgBredaEindhovenDordrecht en Oss.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Kies voor een gietvloer in Roosendaal!

Zie u uw nieuwe gietvloer in Roosendaal al helemaal voor u en wilt u deze laten aanbrengen? Maak deze wens werkelijkheid en neem direct contact met ons op. U kunt ook een gratis offerte aanvragen. We bespreken de mogelijkheden tijdens een geheel vrijblijvend adviesgesprek.

Als u eerst graag contact met ons opneemt kan dat natuurlijk ook. Ook als u vragen heeft. Wij zijn Epoxy Vloeren EU: dé specialist op het gebied van vloeren.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Neem voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte of meer informatie gerust contact op. Epoxy Vloeren is telefonisch bereikbaar via 06 287 842 94. Daarnaast zijn wij buiten kantoortijden ook per e-mail bereikbaar, of middels het formulier op onze contactpagina.

Vraag een offerte aan

Scroll naar boven