• Kwalitatieve vloer- en wandsystemen
 • 38 jaar ervaring
 • Getalenteerd vakmanschap
 • Uitstekende service

Siergrindvloer kopen

Siergrindvloer

Wilt u de warmte van een tapijt met de degelijkheid van een stenen vloer verenigen? Dan biedt een steentapijt wellicht uitkomst. Een steentapijt of siergrindvloer is een naadloze vloer die bestaat uit kleine ronde of afgeplatte steentjes, gebonden met een onoplosbare epoxyhars.

Of u nu een klassiek interieur heeft of eerder trendy en industrieel: Het maakt niet uit, want dit type vloer past in elk interieur en is in elke kleur verkrijgbaar. Bovendien kunt u er om het even welk motief in laten aanbrengen. En wist u dat u ook de trap met siergrind kan laten bekleden?

Omdat Epoxy Vloeren EU werkt met kwalitatief hoogwaardig bindmiddel, bent u verzekerd van een siergrindvloer die lichtecht is en zijn kleur behoudt.

Siergrindvloer kopen

Gaat u verbouwen of renoveren en bent u op zoek naar een nieuwe vloer voor uw woning? Of zoekt u een vloer voor uw nieuwbouw woning? Wilt u graag een nieuwe vloer plaatsen in uw bedrijfspand? Met een siergrindvloer combineert u de warmte en huiselijkheid van een tapijt en de degelijkheid en robuustheid van een stenen vloer.

Deze vloer is gemaakt van een grote hoeveelheid grind. Dat zijn natuurlijke ronde gesteentes. Het grind is met elkaar verbonden en vormt een stijlvolle, decoratieve en naadloze vloer. Epoxy Vloeren EU is specialist op het gebied van siergrindvloeren, epoxy en polyurethaan gegoten vloeren. Wij leveren wereldwijd exclusieve vloeren van hoge kwaliteit, van bij mensen in de woonkamer tot bij klanten in Dubai.

Meer weten over de siergrindvloer? Of bent u benieuwd wat de kosten van de vloer voor u zouden zijn? Neem dan gerust contact op voor meer informatie of het aanvragen van een gratis offerte. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 06-28784294.

Siergrindvloer geschikt voor wie?

Dat steentapijt erg in trek is, hoeft niet te verwonderen. De talrijke voordelen die verbonden zijn aan het plaatsen van steentapijt, maken dit type vloer erg begeerd. Een siergrindvloer is een populaire keuze van veel zakelijke klanten die de vloer graag gebruiken in kantoren – showrooms – winkels – sport ruimtes – verzorgingstehuizen – tandartspraktijken – sauna’s – horeca en nog veel meer zakelijke toepassingen.

Ook particuliere klanten halen hun hart op bij de keuze voor een siergrindvloer. Epoxy Vloeren EU legt de vloer veel in woonkamers – woonhuizen – etage woningen – inkomst-hallen – slaapkamers – woonboten – serres – garage – badkamers – terrassen – trappen en keukens.

Omdat wij polyurethaan in het bindmiddel gebruiken, kunt u de siergrindvloer ook op uw balkon of terras leggen. Polyurethaan zorgt ervoor dat het bindmiddel lichtecht, zeer elastisch, scheurvast en weerbestendig is. Bovendien zorgt de gekleurde kwarts voor extra bescherming tegen UV-straling.

Uw mogelijkheden bij de siergrindvloer

Kiest u voor onze vloeren van siergrind, dan kiest u voor een sterke vloer. Ook als de siergrindvloer permanent zwaar belast wordt, slijt de vloer nauwelijks. U heeft tal van mogelijkheden wat betreft de kleur voor uw siergrindvloer van Epoxy Vloeren EU. Ook voor het verwerken van vormen, illustraties, letters en logo’s in uw grindvloer draaien wij onze hand niet om. Vloeren van siergrind zijn er in talloze verschillende kleuren, elke vloer is maatwerk. Niet voor niets zijn wij gespecialiseerd in het leggen van uw siergrindvloer. Zo bent u verzekerd van een siergrindvloer op maat.

Neem contact op:

  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van je gegevens door deze website.

  Gietvloer

  Met een gietvloer kiest u voor het beste van het beste. Zeer geschikt voor bedrijfspanden, horecagelegenheden en winkels. Maar ook voor bij u in huis!

  Siergrindvloer

  Een siergrindvloer geeft de warmte van een tapijt en de degelijkheid van een stenen vloer. Of u nou een klassiek of een trendy of industrieel interieur heeft. Deze vloer past bij elk interieur.

  Troffelvloer

  Een troffelvloer is een strakke, sterke en naadloze vloer die compleet gemaakt is van fijn grind dat gemengd is met epoxyhars.

  Marmertapijt

  Marmertapijt is een goed alternatief voor een echte marmeren vloer. Deze vloer van kunststof wordt ingegoten met stukjes marmer en geeft een luxe uitstraling.

  Epoxy gietvloer

  Een epoxy gietvloer is dankzij de hardheid en de stootvastigheid erg geschikt voor gebruik in uw bedrijf, kantoor, hal of werkplaats. Hij is functioneel en geeft ook nog eens een mooie uitstraling.

  Epoxyvloeren

  Epoxyvloeren zijn vloeren die wel tegen een stootje kunnen. Erg geschikt voor in de werkplaats en voor op kantoor. De mogelijkheden zijn eindeloos!

  PU gietvloeren

  PU gietvloeren staan voor exclusiviteit. Deze vloer kunt u herkennen door de motieven en ongekende kleurencombinaties. Combineer de vloer met iedere stijl naar wens. Alles is mogelijk!

  Industriële vloeren

  Industriële vloeren zijn er in allerlei soorten en maten. Hij is tegenwoordig erg populair. Dankzij het naadloze karakter is de vloer zeer gemakkelijk te onderhouden.

  Toepassingen siergrindvloer

  Zowel voor particuliere als zakelijke toepassingen biedt de siergrindvloer uitkomst. Zowel in de nieuwbouw als bij renovaties of restauraties is de siergrindvloer een ideale vloer om te leggen.

  Zo lang de ondergrond stabiel, vast, droog en vetvrij is, kunt u de siergrindvloer eenvoudig over de oude vloer leggen. De siergrindvloer wordt erover uitgesmeerd en geeft de ruimte direct een geheel nieuwe uitstraling. Het grote voordeel van een grindvloer is dat de treden van de trap, uw wanden en uw plinten ook meegenomen kunnen worden tijdens het leggen. Dat betekent dus een perfecte harmonie voor uw inrichting.

  Structuur siergrindvloer

  Van nature heeft de siergrindvloer een open structuur. Dit volstaat als u de siergrindvloer niet veel belast. Gebruikt u de ruimte waar de siergrindvloer komt te liggen heel intensief? Dan gebruiken wij een gesloten structuur voor de vloer. Dit geldt ook voor vloeren waarop regelmatig water terecht komt. Bij een gesloten structuur is het dan eenvoudig op te dweilen. Denkt u hierbij aan ruimten zoals:

  • badkamers en rond douches
  • bejaardentehuizen
  • inkomhallen
  • keukens
  • Livings
  • studentenvertrekken
  • toiletten
  • veranda’s
  • winkels
  • vloerverwarming & siergrindvloer

  Siergrindvloer vloerverwarming

  Een siergrindvloer is de perfecte combinatie met vloerverwarming. Kenmerkend voor de siergrindvloer is namelijk dat deze warmte goed geleidt.

  Omdat de lucht tussen de korrels vrijwel direct opwarmt (vanwege de vele poriën ertussen), merkt u ook sneller dat de vloer opwarmt als u de vloerverwarming heeft ingeschakeld.  De steentjes nemen de kamertemperatuur aan waardoor u probleemloos met blote voeten door het huis kunt ronddwalen.

  Dikte siergrindvloer

  De dikte van uw siergrindvloer verschilt en is afhankelijk van de grootte van de korrels. Gebruiken wij korrels van 1 à 2 millimeter en 2 à 3 millimeter dan krijgt uw siergrindvloer een dikte van 6 millimeter. Gebruiken wij korrels van 3 à 4 millimeter dan is uw vloer 8 millimeter dik. Uw siergrindvloer krijgt een dikte van een centimeter bij het gebruik van korrels 4 tot 8 millimeter. Afhankelijk van uw situatie kunnen wij de laagdikte aanpassen.

  Grindvloer/Steentapijt Slaapkamers
  Grindvloer/Steentapijt Slaapkamers

  Korrelmaten en vloerdikte siergrindvloer

  Grootte Dikte
  1 – 2 mm en 2 – 3 mm 6 mm
  3 – 4 mm 8 mm
  4 – 8 mm 10 mm

  De laagdikte kan aangepast worden aan de plaatselijke situatie.

  Ondergrond siergrindvloer

  Een siergrindvloer is een gebruiksvriendelijke vloer die op zowat alle ondergrond (hout, beton, chape, tegels, enzovoorts) mits de nodige voorbereidingen zijn getroffen zoals primers en een krimpnet. Hierdoor zijn deze vloeren uiterst geschikt voor renovatie en dient de oude vloer niet uitgebroken te worden.

  Uiterlijk siergrindvloer

  Vloeren van siergrind zijn verkrijgbaar in vele kleuren. Elke vloer van Epoxy Vloeren EU is maatwerk. De keuze voor kleuren is eenvoudig en veelzijdig.

  • Zeer decoratief
  • Lichtecht en kleurvast
  • Strak en stevig ogende vloer
  • Naadloos
  • Warm en elegant.

  Eigenschappen

  • Zeer slijtvast en solide
  • Schokbestendig
  • Het is mogelijk om vormen – illustraties – letters en logo’s in uw siergrindvloer te verwerken
  • Hygiënisch
  • Onderhoudsvriendelijk

  Algemeen over de grindvloer

  • de siergrindvloer dempt geluiden
  • heeft een hoge brandveiligheid
  • lekker op blote voeten lopen, want de siergrindvloer is ideaal bij vloerverwarming.
  • De vloer wordt afgewerkt met transparante epoxyhars, voor een optimaal resultaat.

  Onderhoud siergrindvloer

  De siergrindvloer is onderhoudsarm en stofvrij, waarbij het volgende geldt:

  • De siergrindvloer met open structuur vraagt meer onderhoud dan de gesloten variant
  • De siergrindvloer met gesloten structuur is erg onderhoudsarm
  • De gesloten structuur is hygiënisch en ideaal voor gezinnen met kinderen en/of huisdieren.

  ” Binnen 24 uur kunt u (weer) op de vloer rondstappen, terwijl voor het (terug)plaatsen van zware meubels e.d. ongeveer 48 uur moet worden voorzien. “

  Vraag nu een offerte aan:

  Overtuigd van de voordelen van een siergrindvloer? Heeft u nog vragen over de eigenschappen of toepassingen daarvan? Of wilt u een gratis offerte aanvragen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons bellen via 06-28784294 of een bericht sturen via ons online contactformulier. Epoxy Vloeren EU komt ook graag bij u op locatie langs om u van advies op maat te voorzien.

   Kies een vloer waar u geïnteresseerd in bent

   Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van je gegevens door deze website.

   Waarom Epoxy Vloeren EU?

   Epoxy Vloeren EU is dé specialist als het gaat om siergrindvloeren. Bestel deze bij ons en geniet van allerlei voordelen. We geven u een overzicht:

   • Jarenlange ervaring. We zitten al ruim 37 jaar in het vak
   • Een team van getalenteerde vakmannen
   • Ruim assortiment aan exclusieve vloeren van hoge kwaliteit
   • De beste service: wij komen tegemoet aan al uw wensen
   • Klanten over de hele wereld, van Nederland en België tot aan Dubai en verder
   • Voor iedereen, particulier en zakelijke klanten, een gepaste oplossing
   Epoxy EPOXY-VLOEREN