Robuust, krachtig en sterk

Industriële vloeren

01.

Beton vloeren

Industriële vloeren komen in verschillende vormen voor in ons assortiment, afhankelijk van het doel van uw project is er altijd een passende oplossing.

Betonvloeren zijn relatief goedkoop, snel geplaatst, naadloos en verkrijgbaar in heel wat kleuren en texturen.

Door het naadloze karakter is een betonvloer erg makkelijk te onderhouden en bovendien erg hygiënisch. Een betonvloer is ook veel sneller geplaatst dan een tegel- of plankenvloer.

In de farmaceutische sector wordt beton geprezen voor zijn hygiënische kwaliteiten. Door de naadloze afwerking wordt de vloer niet aangetast door bijtende producten of chemicaliën. Fabrieken en distributiehallen kiezen vaak voor betonvloeren omdat de vloer erg snel geplaatst. Daarnaast is de vloer sterk genoeg om er zware heftrucks en grote vrachtwagens op te laten rijden.

02.

Cementvloeren

Een cementvloer is een vloer van zand gebonden door cement waarbij het geheel glad gestreken moet worden. Een cementdekvloer is de laatste fase van de afwerking op een horizontale bouwconstructie, bijvoorbeeld een draagvloer van gewapend beton, aarde of elk ander hard grondvlak van een woonhuis, kantoorgebouw of een appartementencomplex. Andere benamingen voor de cementdekvloer zijn ook wel zandcementvloer, smeervloer of afwerkvloer.

Na het aanbrengen van de cementvloer is uw vloer gereed om dienst te doen voor vloerbedekkingen zoals tegelvoer, tapijt, houten vloer, gietvloer of laminaat. De cementvloer dient als vloerafwerking; veelal in magazijnen en technische ruimtes.

IMG_5815-e1461702788394-1024x859
03.

Diverse types

Epoxy Vloeren EU kent verschillende types cementdekvloeren:

  • een hechtende cementdekvloer: Deze uitvoering zorgt ervoor dat uw cementdekvloer zich hecht aan de ondergrond.
  • een niet-hechtende cementdekvloer: Bij deze cementdekvloer wordt een scheidingslaag aangebracht zodat uw vloer zich niet kan hechten aan uw ondergrond. Hiervoor is het belangrijk dat de oppervlakte waarop de vloer aangebracht wordt vlak en puinvrij is. Een tussenlaag kan hiervoor geschikt zijn.
  • een zwevende cementdekvloer: Wij brengen een thermische of akoestische isolatielaag aan zodat uw cementdekvloer daarop gestort kan worden. Hierdoor maakt uw cementdekvloer geen enkel contact met de aanliggende of onderliggende bouwconstructie.
slider5-997x1024
Industriële vloeren

Toepassingen en types

Vraag een offerte aan

Wilt u meer informatie over onze hoogwaardige epoxy vloeren? Bent u benieuwd naar de kosten van een nieuwe vloer voor uw specifieke situatie? Neem gerust contact met ons op voor gedetailleerde informatie of vraag een gratis offerte aan. Samen bespreken we uw wensen en onderzoeken we de mogelijkheden voor uw project.
Scroll naar boven