Marmertapijt

Offerte aanvragen

Steentapijt van marmer

Marmertapijt op maat bij Epoxy Vloeren EU

Een marmeren vloer is prachtig en heeft verschillende voordelen. Zoals u weet hangt er aan een marmeren vloer ook een behoorlijk prijskaartje. Epoxy Vloeren EU biedt u een alternatief: Het marmertapijt. Deze kunststof vloer wordt ingegoten met miljoenen stukjes marmer en lijkt hierdoor op een echte marmeren vloer terwijl u veel minder betaalt. De marmerkorrels worden getrommeld en geïmpregneerd. Het trommelen zorgt ervoor dat de scherpe hoekjes worden afgerond en het impregneren zorgt ervoor dat uw marmertapijt veel verschillende voordelige eigenschappen krijgt, zoals waterafstotend, waterbestendig, schimmelwerend, brandvertragend en een hoge duurzaamheid.

Exclusiviteit en luxe voor een schappelijke prijs

Het marmertapijt straalt luxe uit terwijl u alle voordelen van een kunststof vloer heeft. Voordelen zoals duurzaamheid, hygiëne omdat de vloer naadloos is, slijtvastheid en onderhoudsvriendelijkheid. Stofzuigen en dweilen van het marmertapijt is genoeg.

Ons marmertapijt is verkrijgbaar in korrels van verschillende grootte en in verschillende kleurencombinaties en -mengelingen. Kenmerkend voor het marmertapijt is het unieke karakter ervan. Elk marmertapijt heeft zijn eigen structuur en een bepaalde tint, zodat in vrijwel elk interieur wel een marmertapijt past. U krijgt afhankelijk van de lichtinval in de ruimte letterlijk en figuurlijk een schitterende vloer.

Ook op uw terras of balkon is marmertapijt een goede keuze. Omdat we voor buiten het bindmiddel polyurethaan gebruiken, bent u ervan verzekerd dat uw vloer zeer elastisch, scheurvast en weerbestendig is. Bovendien zorgt polyurethaan er ook voor dat uw vloer goed bestand is tegen UV-straling.

Marmertapijt voor elk interieur

Marmertapijt heeft een natuurlijke uitstraling en houdt warmte beter vast dan gewone stenen vloertegels. Hierdoor voelt een marmertapijt ook warmer aan. Ook op blote voeten is een marmertapijt fijn om op te lopen. Bovendien glijdt u niet uit omdat de vloer stroef is. Een marmertapijt behoeft weinig onderhoud en behoudt langdurig de natuurlijke en luxueuze uitstraling.

Gespecialiseerd in marmertapijt

Epoxy Vloeren EU is gespecialiseerd in het leggen van marmertapijt. U kunt bij ons terecht voor een marmertapijt op maat of u die nou in uw woonkamer, slaapkamer of badkamer wilt leggen. Het marmertapijt is ook heel geschikt voor bedrijven. Niet alleen krijgt uw interieur een nieuwe impuls, ook krijgt uw bedrijf een luxueuze en professionele uitstraling.

Badkamer-marmersteentapijt
Contact opnemen?
+316 28784294
[email protected]
Contactformulier