DuoFlow

Informeer naar de mogelijkheden

OVER DUOFLOW

DUOFLOW - PU gietvloer

Comfort en naadloosheid vormen de kern van een PU-gietvloer. De DuoFlow-gietvloer mengt twee kleuren, waardoor de vloer een levendige uitstraling krijgt. Daarom wordt een gietvloer met twee kleuren ook wel een betonlook vloer genoemd. De DuoFlow-collectie biedt een scala aan subtiele zachte tinten en meer krachtige tinten, van unieke trendkleuren tot gedurfde kleurcombinaties. Met deze serie kies je voor een strakke vloer met een betonlook uitstraling; een echte blikvanger voor jouw woon- of werkruimte.

Waarom kiezen voor DUOFLOW?

GranuFlow is de ideale keuze vanwege zijn levendige uitstraling met twee vermengde kleuren, waardoor een natuurlijk effect ontstaat. Het naadloze ontwerp elimineert drempels, maakt het onderhoud eenvoudig en maakt het compatibel met vloerverwarming. Deze vloer biedt niet alleen uitzonderlijk comfort en geluiddempende eigenschappen, maar is ook duurzaam en bestand tegen UV-straling, geschikt voor badkamers (met optionele antisliplaag) en kan over bijna alle soorten vloeren worden aangebracht.

verken de mogelijkheden

GranuFlow Collectie

OVER pu-gietvloeren

Verwerkt door echte gietvloer kenners

De epoxy vloeren van Epoxy Vloeren EU worden volledig op Nederlandse bodem geproduceerd. Het leggen van onze epoxy vloeren laten we graag over aan specialisten die al jarenlang actief zijn binnen de gietvloerenbranche. In overleg met hen wordt de beste vloeroplossing voor jou samengesteld.

Wilt u direct contact?

Neem contact met ons op en vraag direct een offerte aan klik hier.

Opzoek naar de juiste type PU-Gietvloer? Doe de vloeren scan.

Bent u benieuwd naar de kosten van een nieuwe vloer voor uw specifieke situatie? Doe de vloeren scan en ontvang vrijblijvend een offerte.

Voordelen MerbaFlow

Vraag een offerte aan

Wilt u meer informatie over onze hoogwaardige epoxy vloeren? Bent u benieuwd naar de kosten van een nieuwe vloer voor uw specifieke situatie? Neem gerust contact met ons op voor gedetailleerde informatie of vraag een gratis offerte aan. Samen bespreken we uw wensen en onderzoeken we de mogelijkheden voor uw project.
Wilt u meer informatie over onze hoogwaardige epoxy vloeren? Neem gerust contact met ons op voor gedetailleerde informatie of vraag een gratis offerte aan. Samen bespreken we uw wensen en onderzoeken we de mogelijkheden voor uw project.
Scroll naar boven