MerbaFlow

Informeer naar de mogelijkheden

OVER MERBAFLOW

MerbaFlow - PU gietvloer

Binnen de wereld van gietvloeren is MerbaFlow een bijzonder vloerconcept. Het eigentijdse PU-gietvloersysteem haalt inspiratie uit de natuur, met een natuurlijke vezel als opvallend kenmerk! Bij de ontwikkeling van deze gietvloerenserie hebben we gezocht naar componenten met een verminderde CO2-uitstoot, van primer tot aflak. Uiteraard stond de kwaliteit van de vloer voorop, aangezien een vloer een solide basis moet bieden voor elke ruimte. Op deze manier is er een uniek gietvloersysteem ontstaan waarmee we niet alleen ons assortiment verrijken, maar ook een bijdrage leveren aan het streven naar een mooiere wereld

Waarom kiezen voor MerbaFlow?

Nadat we de optimale combinatie van ingrediënten hadden gevonden, kwam de magie pas echt tot leven door de toevoeging van natuurlijke houtvezels. Deze vezels worden verkregen uit een natuurlijk restproduct: versnipperd afvalhout dat wordt verwerkt in de kleurlaag van de vloer. Dit resulteert niet alleen in een uitzonderlijke uitstraling, maar in combinatie met een warm kleurenpalet zorgt het ook voor een unieke beleving. Een beleving van luxe, maar tevens van rust en comfort.

Voor elke kleur is zorgvuldig gezocht naar de perfecte harmonie met de houtvezels. De ene kleur is er volledig door verrijkt, terwijl de andere kleur juist beter tot zijn recht komt met een subtielere toevoeging van de vezel. Op deze wijze vormt de natuurlijke vezel het pronkstuk van deze serie!

verken de mogelijkheden

MerbaFlow Collectie

OVER pu-gietvloeren

Verwerkt door echte gietvloer kenners

De epoxy vloeren van Epoxy Vloeren EU worden volledig op Nederlandse bodem geproduceerd. Het leggen van onze epoxy vloeren laten we graag over aan specialisten die al jarenlang actief zijn binnen de gietvloerenbranche. In overleg met hen wordt de beste vloeroplossing voor jou samengesteld.

Wilt u direct contact?

Neem contact met ons op en vraag direct een offerte aan klik hier.

Opzoek naar de juiste type PU-Gietvloer? Doe de vloeren scan.

Bent u benieuwd naar de kosten van een nieuwe vloer voor uw specifieke situatie? Doe de vloeren scan en ontvang vrijblijvend een offerte.

Voordelen MerbaFlow

Vraag een offerte aan

Wilt u meer informatie over onze hoogwaardige epoxy vloeren? Bent u benieuwd naar de kosten van een nieuwe vloer voor uw specifieke situatie? Neem gerust contact met ons op voor gedetailleerde informatie of vraag een gratis offerte aan. Samen bespreken we uw wensen en onderzoeken we de mogelijkheden voor uw project.
Wilt u meer informatie over onze hoogwaardige epoxy vloeren? Neem gerust contact met ons op voor gedetailleerde informatie of vraag een gratis offerte aan. Samen bespreken we uw wensen en onderzoeken we de mogelijkheden voor uw project.
Scroll naar boven