GranuFlow

Informeer naar de mogelijkheden

OVER GRANUFLOW

GranuFlow - PU gietvloer

Een robuust vloersysteem dat het comfortabele kenmerk van een PU gietvloer integreert met een stoere uitstraling, dat is de GranuFlow-gietvloer. De vloer voelt aangenaam en warm aan, en heeft tevens geluiddempende eigenschappen. Een speciale toevoeging zorgt voor de unieke minerale uitstraling die deze vloer dat extra beetje karakter geeft!

Waarom kiezen voor GranuFlow?

GranuFlow biedt een ideale vloeroplossing vanwege zijn unieke, duokleurige minerale uitstraling. Het naadloze ontwerp zorgt voor een strakke en moderne uitstraling, terwijl de vloer comfortabel aanvoelt, vooral in combinatie met vloerverwarming. Met zijn sterke, slijtvaste eigenschappen, onderhoudsvriendelijkheid, UV-bestendigheid en geluiddempende kwaliteiten is GranuFlow een veelzijdige keuze die zelfs geschikt is voor badkamertoepassingen.

verken de mogelijkheden

GranuFlow Collectie

OVER pu-gietvloeren

Verwerkt door echte gietvloer kenners

De epoxy vloeren van Epoxy Vloeren EU worden volledig op Nederlandse bodem geproduceerd. Het leggen van onze epoxy vloeren laten we graag over aan specialisten die al jarenlang actief zijn binnen de gietvloerenbranche. In overleg met hen wordt de beste vloeroplossing voor jou samengesteld.

Wilt u direct contact?

Neem contact met ons op en vraag direct een offerte aan klik hier.

Opzoek naar de juiste type PU-Gietvloer? Doe de vloeren scan.

Bent u benieuwd naar de kosten van een nieuwe vloer voor uw specifieke situatie? Doe de vloeren scan en ontvang vrijblijvend een offerte.

Voordelen MerbaFlow

Vraag een offerte aan

Wilt u meer informatie over onze hoogwaardige epoxy vloeren? Bent u benieuwd naar de kosten van een nieuwe vloer voor uw specifieke situatie? Neem gerust contact met ons op voor gedetailleerde informatie of vraag een gratis offerte aan. Samen bespreken we uw wensen en onderzoeken we de mogelijkheden voor uw project.
Wilt u meer informatie over onze hoogwaardige epoxy vloeren? Neem gerust contact met ons op voor gedetailleerde informatie of vraag een gratis offerte aan. Samen bespreken we uw wensen en onderzoeken we de mogelijkheden voor uw project.
Scroll naar boven