MonoFlow

Informeer naar de mogelijkheden

OVER MONOFLOW

MONOFLOW - PU gietvloer

Een PU-gietvloer staat bekend om zijn comfortabele en naadloze eigenschappen. De MonoFlow-gietvloer wordt in één enkele kleur gerealiseerd. Binnen deze collectie vind je zowel ingetogen als opvallende kleuren. Met een MonoFlow-gietvloer kies je voor een strak en puur uiterlijk voor je woon- of werkruimte.

Waarom kiezen voor MONOFLOW?

MonoFlow biedt een vloer in één enkele kleur, waarmee een strakke uitstraling wordt gerealiseerd. De naadloze afwerking elimineert drempels, terwijl de vloer uitstekend samengaat met vloerverwarming voor optimaal comfort. Zijn geluiddempende eigenschappen en slijtvastheid maken MonoFlow niet alleen praktisch, maar ook duurzaam. Het eenvoudige onderhoud en de goede weerstand tegen UV-invloeden maken het geschikt voor diverse ruimtes, zelfs in natte omgevingen zoals de badkamer. MonoFlow is veelzijdig en kan probleemloos over vrijwel alle bestaande vloeren worden aangebracht.

verken de mogelijkheden

MONOFLOW Collectie

OVER pu-gietvloeren

Verwerkt door echte gietvloer kenners

De epoxy vloeren van Epoxy Vloeren EU worden volledig op Nederlandse bodem geproduceerd. Het leggen van onze epoxy vloeren laten we graag over aan specialisten die al jarenlang actief zijn binnen de gietvloerenbranche. In overleg met hen wordt de beste vloeroplossing voor jou samengesteld.

Wilt u direct contact?

Neem contact met ons op en vraag direct een offerte aan klik hier.

Opzoek naar de juiste type PU-Gietvloer? Doe de vloeren scan.

Bent u benieuwd naar de kosten van een nieuwe vloer voor uw specifieke situatie? Doe de vloeren scan en ontvang vrijblijvend een offerte.

Voordelen MerbaFlow

Vraag een offerte aan

Wilt u meer informatie over onze hoogwaardige epoxy vloeren? Bent u benieuwd naar de kosten van een nieuwe vloer voor uw specifieke situatie? Neem gerust contact met ons op voor gedetailleerde informatie of vraag een gratis offerte aan. Samen bespreken we uw wensen en onderzoeken we de mogelijkheden voor uw project.
Wilt u meer informatie over onze hoogwaardige epoxy vloeren? Neem gerust contact met ons op voor gedetailleerde informatie of vraag een gratis offerte aan. Samen bespreken we uw wensen en onderzoeken we de mogelijkheden voor uw project.
Scroll naar boven