Een gietvloer in Tilburg laten aanbrengen

Wilt u een gietvloer in Tilburg, Goirle, Oisterwijk, Moergestel of omgeving laten leggen? Epoxy Vloeren heeft ruim 38 jaar ervaring met het leggen van kwalitatieve vloeren. Wij zijn werkzaam voor zowel particulieren als bedrijven. Voor ieder pand bieden we een gepaste oplossing.

De vloeren die wij leggen kunnen op iedere ondergrond gelegd worden en zijn makkelijk schoon te maken. We bieden een scherpe prijs per vierkante meter. Graag informeren we u over de verschillende mogelijkheden en voordelen van onze vloeren.

Gietvloer kopen in regio Tilburg bij Epoxy Vloeren

 • Kwalitatieve vloer- en wandsystemen
 • 38 jaar ervaring
 • Getalenteerd vakmanschap
 • Uitstekende service
 • Lage kosten

Vraag gerust om meer informatie of een scherpe offerte. Bel vrijblijvend naar: 06 287 842 94

Nieuwe vloer voor uw woning of bedrijf in Tilburg

Met een gietvloer kiest u voor een vloer die uniek is, exclusief, vernieuwend én decoratief. Hij springt in elke ruimte in het oog. Qua design is alles mogelijk. Ook is deze in elke kleur te leveren.

Dit maakt het mogelijk om een echt kunstwerk neer te leggen. De meeste gietvloeren kunnen op bijna iedere ondergrond aangebracht worden en zijn ook geschikt voor vloerverwarming.

Siergrindvloer, troffelvloer of marmertapijt

De gietvloer is een soort vloer bestaande uit kunststof dat over een ondervloer heen gegoten wordt. Deze laag wordt vervolgens uitgehard en afgewerkt. Er bestaan verschillende soorten gietvloeren.

“Van industrie tot detailhandel en horeca: Voor elk soort klant hebben wij een passende oplossing.”

De siergrindvloer bestaat uit kleine steentjes (rond dan wel afgeplat) die middels een onoplosbare epoxyhars gebonden zijn. Bij de troffelvloer, of betonlook vloer, wordt gebruik gemaakt van fijn grind in plaats van kleine steentjes. Bij marmertapijt wordt een kunststof met stukjes marmer ingegoten.

Epoxy gietvloer: epoxyvloeren, PU gietvloer of industriële vloer

Voor de vloer kan de kunststof epoxy gebruik worden. Voordeel hiervan is dat dit type kunststof voor een sterke voer zorgt, die harder dan beton is. Een andere mogelijkheid is om polyurethaan (PU) te gebruiken. Daarbij wordt de toplaag van een matterende lak voorzien. Polyurethaan is maar weinig gevoelig voor krassen en scheuren. Ook verkleurt het minder snel dan epoxy. Voor industriële hallen en fabrieken zijn onze industriële vloeren erg geschikt.

“Met onze jarenlange ervaring maken wij kwalitatief hoogwaardige vloer- en wandsystemen voor zowel particulieren als zakelijke klanten.”

De voordelen van gietvloeren

Gietvloeren brengen diverse voordelen met zich mee:

 • Naadloos
 • Slijtvast
 • Robuust
 • Vloeistofdicht
 • Elastisch
 • Hygiënisch

De prijs van een gietvloer

Neem voor een vrijblijvend adviesgesprek contact met ons op. Wij plannen graag een afspraak met u in. Tijdens deze afspraak worden uw wensen besproken en wordt met u meegedacht.

Ook stellen we een vrijblijvende offerte voor u op. Hiermee weet u waar u aan toe bent als u Epoxy Vloeren inschakelt voor het leggen van uw nieuwe vloer in regio Tilburg.

Gietvloeren in Eindhoven of Breda? Alles is mogelijk!

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Neem voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte of meer informatie gerust contact op. Epoxy Vloeren is telefonisch bereikbaar via 06 287 842 94. Daarnaast zijn wij buiten kantoortijden ook per e-mail bereikbaar, of middels het formulier op onze contactpagina.

Vraag een offerte aan

Scroll naar boven