• Kwalitatieve vloer- en wandsystemen
 • 38 jaar ervaring
 • Getalenteerd vakmanschap
 • Uitstekende service

PU gietvloeren

PU Gietvloer

De PU-gietvloer staat voor exclusiviteit

Op zoek naar een unieke en exclusieve vloer? Kies dan een van de Epoxy Vloeren EU polyurethaan gietvloeren. Staat u open voor vernieuwing en durf? Ook in dat geval zijn onze polyurethaan gietvloeren of PU-gietvloeren de juiste keuze. De PU gietvloeren zijn direct te herkennen door de motieven en de ongekende kleurencombinaties die te combineren zijn met elke soort stijl. De haast onbeperkte kleur- en ontwerpvrijheid maakt dat dit type vloer zich leent voor elke interieurstijl. Zelfs een vloer met betonlook behoort tot de mogelijkheden.

Daarnaast kan de vloer ook omgetoverd worden in een waar kunstwerk. De PU-gietvloer is ideaal voor iemand die zijn creativiteit wil botvieren, want u kunt alle kanten op met deze vloer. U bent verzekerd van een echte blikvanger in huis. De gietvloer is beschikbaar in zacht grijs, tot diep zwart, in trendy of natuurlijke kleuren. De PU-vloeren van Epoxy Vloeren EU zijn ideaal voor verschillende toepassingen zoals kantoren, winkels, horeca-gelegenheden maar ook gewoon bij u in de woonkamer.

Oorsprong gietvloer

Van oorsprong werd de gietvloer voornamelijk gebruikt voor industriële toepassingen vanwege de vele positieve eigenschappen van de vloer. Zo is de gietvloer naadloos, slijtvast, sterk, vloeistofdicht en elastisch. Hierdoor is de gietvloer ook een zeer hygiënische vloer die zeer ondershoudsarm is. Rond 2000 pasten interieurarchitecten de gietvloer steeds vaker toe bij zowel zakelijke klanten als bij particulieren. Denk aan gietvloeren in badkamers, garages, keukens, livings en toiletten.

Gietvloeren toepassingen

Toepassing PU-gietvloer

De PU-gietvloer is een kunststof vloer die vloeibaar gegoten wordt. Op die manier realiseert Epoxy Vloeren EU een unieke en dynamische strak gegoten vloer. De PU-gietvloeren zijn dezelfde vloeren die gebruikt worden in bijvoorbeeld (sport)hallen en kantoorruimten. Andere typen gietvloeren zijn epoxy gietvloeren en betonvloeren. Deze typen gietvloeren worden vooral gebruikt in industriële ruimten.

Maak indruk met de PU-gietvloer

De PU-gietvloer is een luxueuze vloer die ideaal is voor bedrijven waarbij exclusiviteit en status een belangrijke rol speelt. Denk bijvoorbeeld aan hotels, nachtclubs of grote multinationals. De PU-gietvloer is ook een oplossing voor bedrijven en instellingen waarbij hygiëne van belang is, bijvoorbeeld bejaardencentra en ziekenhuizen. Dat komt omdat de gietvloer vloeistofdicht en vuilafstotend is. Tenslotte kunt u een PU-gietvloer ook als terras laten gieten. Dan maakt u direct een onvergetelijke fenomenale eerste indruk! En u weet: De eerste indruk telt.

De PU-gietvloer & vloerverwarming

De PU-gietvloer is geschikt voor alle seizoenen. Zo is de vloer uitermate geschikt voor vloerverwarming en in de zomer neemt de gietvloer uit zichzelf de omgevingstemperatuur aan. U heeft daarom nooit meer last van koude voeten met een PU-gietvloer.

Meer weten over de gietvloeren? Of bent u benieuwd wat de kosten van de vloer voor u zouden zijn? Neem dan gerust contact op voor meer informatie of het aanvragen van een gratis offerte. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 06-28784294.

Neem contact op:

  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van je gegevens door deze website.

  Gietvloer

  Met een gietvloer kiest u voor het beste van het beste. Zeer geschikt voor bedrijfspanden, horecagelegenheden en winkels. Maar ook voor bij u in huis!

  Siergrindvloer

  Een siergrindvloer geeft de warmte van een tapijt en de degelijkheid van een stenen vloer. Of u nou een klassiek of een trendy of industrieel interieur heeft. Deze vloer past bij elk interieur.

  Troffelvloer

  Een troffelvloer is een strakke, sterke en naadloze vloer die compleet gemaakt is van fijn grind dat gemengd is met epoxyhars.

  Marmertapijt

  Marmertapijt is een goed alternatief voor een echte marmeren vloer. Deze vloer van kunststof wordt ingegoten met stukjes marmer en geeft een luxe uitstraling.

  Epoxy gietvloer

  Een epoxy gietvloer is dankzij de hardheid en de stootvastigheid erg geschikt voor gebruik in uw bedrijf, kantoor, hal of werkplaats. Hij is functioneel en geeft ook nog eens een mooie uitstraling.

  Epoxyvloeren

  Epoxyvloeren zijn vloeren die wel tegen een stootje kunnen. Erg geschikt voor in de werkplaats en voor op kantoor. De mogelijkheden zijn eindeloos!

  PU gietvloeren

  PU gietvloeren staan voor exclusiviteit. Deze vloer kunt u herkennen door de motieven en ongekende kleurencombinaties. Combineer de vloer met iedere stijl naar wens. Alles is mogelijk!

  Industriële vloeren

  Industriële vloeren zijn er in allerlei soorten en maten. Hij is tegenwoordig erg populair. Dankzij het naadloze karakter is de vloer zeer gemakkelijk te onderhouden.

  Vloerdikte PU Gietvloer

  De dikte van een PU-gietvloer ligt gemiddeld tussen de drie en zes millimeter. Daarom is de gietvloer een ideale vloer bij bijvoorbeeld een renovatie. Afhankelijk van de situatie kunnen wij de vloerdikte aanpassen naar uw wensen.

  Ondergrond PU Gietvloer

  Epoxy Vloeren EU kan de PU-gietvloer bijna vrijwel op elke vastliggende ondergrond aanbrengen, ongeacht of het gaat om een hout, beton, chape, tegels, enzovoorts. De enige voorwaarde is dat de nodige voorbereidingen zoals primers en plaatsen van een krimpnet getroffen zijn.

  Een PU-gietvloer is ideaal als u gaat renoveren. U hoeft de oude vloer er namelijk niet uit te slopen, terwijl u minimale ruimte verliest, omdat de PU-gietvloer slechts enkele millimeters dik is.

  Afwerking PU Gietvloer

  Als toplaag kan Epoxy Vloeren EU een matte of zijdeglans polyurethaan beschermlaag gebruiken. Een anti-slip coating op uw vloer is ook een van de mogelijkheden.

  Onderhoud PU Gietvloeren

  Een PU-gietvloer is gemakkelijk te onderhouden. Dat komt omdat de PU-gietvloer geen naden heeft en vochtbestendig is. De PU-gietvloer reinigt u door de vloer te stofzuigen. Ook kunt u de PU-gietvloer dweilen met koud water. Warm water laat sporen na en is dus niet aan te raden. Vlekken kunnen verwijderd worden door deze met een vochtige doek schoon te maken. Voor grotere vlekken kunt u speciale reinigingsmiddelen voor gietvloeren gebruiken. Deze zijn verkrijgbaar bij elke vloerspecialist.

  Als u uw PU-gietvloer er als nieuw uit wilt laten zien, dan is het aan te raden de gietvloer opnieuw te lakken. Afhankelijk van de intensiteit waarmee u de gietvloer gebruikt, gebeurt dit in de regel één keer in de 10 jaar.

  Eigenschappen PU Gietvloer:

  Oplevering PU-gietvloer

  De PU-gietvloer is na 24 uur te belopen en na 48 uur belastbaar (wel afhankelijk van de omgevingstemperatuur).

  Uiterlijk PU Gietvloer

  • strakke look;
  • ruime keuze uit verschillende kleuren en tinten;
  • vormen, illustraties, letters en logo’s kunnen verwerkt worden in uw PU-gietvloer;
  • kleurvast.

  Stevigheid PU Gietvloeren

  • erg sterk;
  • naadloos;
  • duurzaam;
  • elastisch en stootvast;
  • zeer slijtvast en hierdoor uitermate geschikt voor intensief gebruik.

  Algemene eigenschappen PU Gietvloer

  • de PU-gietvloer dempt geluiden;
  • de gietvloer vergroot de ruimte;
  • brandwerend;
  • nooit meer koude voeten: Ideale combinatie met vloerverwarming.

  Onderhoud PU Gietvloeren

  De PU-gietvloer is zeer onderhoudsvriendelijk en stofvrij. Zodoende is de vloer ideaal voor:

  • gezinnen met kinderen en/of huisdieren omdat de vloer zo hygiënisch is;
  • mensen die last hebben van allergieën zoals huisstofmijt.

  ” Binnen 24 uur kunt u (weer) op de vloer rondstappen, terwijl voor het (terug)plaatsen van zware meubels e.d. ongeveer 48 uur moet worden voorzien. “

  Vraag nu een offerte aan:

  Overtuigd van de voordelen van een PU gietvloer? Heeft u nog vragen over de eigenschappen of toepassingen daarvan? Of wilt u een gratis offerte aanvragen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons bellen via 06-28784294 of een bericht sturen via ons online contactformulier. Epoxy Vloeren EU komt ook graag bij u op locatie langs om u van advies op maat te voorzien.

   Kies een vloer waar u geïnteresseerd in bent   Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van je gegevens door deze website.

   Waarom Epoxy Vloeren EU?

   Epoxy Vloeren EU is dé specialist als het gaat om PU gietvloeren. Bestel deze bij ons en geniet van allerlei voordelen. We geven u een overzicht:

   • Jarenlange ervaring. We zitten al ruim 37 jaar in het vak
   • Een team van getalenteerde vakmannen
   • Ruim assortiment aan exclusieve vloeren van hoge kwaliteit
   • De beste service: wij komen tegemoet aan al uw wensen
   • Klanten over de hele wereld, van Nederland en België tot aan Dubai en verder
   • Voor iedereen, particulier en zakelijke klanten, een gepaste oplossing
   Epoxy EPOXY-VLOEREN