Epoxy Design gietVloer

Wie openstaat voor vernieuwing en innovatie ontdekt met onze design epoxy gietvloeren een nieuwe wereld van stijl en allure met ongekende voordelen en mogelijkheden. Met trots willen wij onze producten aan u voorstellen.

Bijzonder epoxy élégance

Epoxyvloeren zijn een veelzijdige en duurzame keuze voor zowel particuliere woningen als in commerciële of industriële ruimtes. Het is dan ook niet verwonderlijk dat dit type gietvloer in de afgelopen jaren erg populair is geworden. Een epoxy gietharsvloer is namelijk niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar biedt het ook vele andere voordelen. Zo is deze naadloze gietvloer niet alleen sterk en stootvast, maar is het ook nog eens een onderhoudsvriendelijke vloer.

De epoxy design gietvloeren herkent u door de motieven en de oneindig mogelijke kleurencombinatie die wij te bieden hebben. Bent u op zoek naar iets bijzonders? Net dat beetje meer élégance? Beleef dan samen met ons een nieuwe stijl van vloerbedekkingen.

Het nieuwe gamma van Epoxy Vloeren EU designvloeren geeft u een ongekende ervaring. Deze vloeren geven uw interieur een uniek en dynamisch karakter. Door de perfecte gladheid van deze vloer geeft het ook nog eens een strakke look! Ze hebben een uniek motief, dat uitnodigt tot gedurfde combinaties die bij alle stijlen passen.

Met deze vloeren vegen wij de nadelen van klassiek, gepolierde betonvloeren definitief van de baan.

Door de combinatie van verschillende natuurlijke materialen met kunstharsen zoals polyurethaan en epoxy krijgt men een strak gegoten vloer die naadloos en kleurrijk is.

Dankzij onze unieke epoxy is onze vloer ook nog eens oersterk! De unieke uitstraling wordt versterkt door de vele kleuren die leverbaar zijn, van zacht grijs tot diep zwart en van naturel tot zeer trendy kleuren. De design Epoxy gietvloeren zijn toepasbaar in ieder interieur, kantoren, verkoopruimtes, industriële hallen en ook bij u thuis!

Over de Epoxy vloer

01.

Industrie

Een van de beste eigenschappen van de epoxy gietvloer is de sterkte van de vloer. Ook de stootvastheid van de epoxy gietvloer is ongekend. Nadat de vloer is uitgehard heeft de gietvloer een stootvastheid die twee keer zo groot is als die van beton.

02.

Vloerdikte

De epoxy gietvloer heeft een vloerdikte die gemiddeld tussen de 2,5 tot 5 millimeter ligt. Afhankelijk van uw persoonlijke situatie, is de laagdikte aan te passen.

03.

Onderhoud

Voor het onderhoud van deze vloeren kan het haast niet gemakkelijker: Het is voldoende om slechts eenmaal per week te stofzuigen en jaarlijks een schrobbeurt in te lassen. Vlekken kunnen eenvoudig verwijderd worden.

04.

Het nieuwe wonen

Ontdek een nieuwe manier van wonen en geef uw interieur een persoonlijke en vernieuwende uitstraling. De epoxyhars is een vloeibare substantie, is meestal helder of licht van kleur en heeft een lage viscositeit. Door deze hars te mengen met een hars die harder is dan epoxy, ontstaat een harde, sterke stof die perfect is voor een duurzame vloer.

05.

Algemene eigenschappen

Epoxy is een thermo hardende kunsthars die wordt gebruikt voor verschillende toepassingen, waaronder vloeren. Het bestaat uit meerdere componenten, waaronder epoxyhars en een verharder, zoals polyurethaan.

vrijblijvend adviesgesprek aanvragen?

Als u meer informatie wilt of vragen heeft over onze epoxy vloeren, vul dan het onderstaande formulier in voor een terugbelverzoek. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van de informatie die u nodig heeft.

Meer informatie over de Epoxy vloer

Geschikt voor diverse ondergronden

Epoxyvloeren zijn geschikt voor alle ondergronden, daarnaast zijn ze ook geschikt voor zware belasting. Het plaatsen van de gietvloeren gaat door middel van professioneel vakmanschap en jaren ervaring.

Wanneer u kiest voor één van onze epoxyvloeren, dan bent u er van verzekerd dat de ondergrond de juiste voorbehandeling krijgt en eventuele oneffenheden worden verwijderd. 

Na deze voorbereidende fase, wordt de epoxy gierharsvloer in meerdere lagen aangebracht. Tenslotte wordt de afwerkingslaag aangebracht  die uw vloer beschermt tegen krassen, stoten en zonlicht. 

Voor deze laatste laag heeft u de keuze uit een matte of een glanzende coating. De keuze daarbij is aan u.

Stevig, stootvast en Hygiëne!

De epoxy gietvloer heeft een twee keer grotere stootvastheid dan beton. Bovendien is de epoxy gietvloer extreem slijtvast en heeft de vloer een hoge chemische en mechanische belastbaarheid. Naast stevigheid kiest u met de epoxy gietvloer ook een veilige vloer uit voor uw bedrijf. De epoxy gietvloer is namelijk brandwerend en veiligheidsverhogend. Omdat de vloer naadloos, stofvrij en vloeistofdicht is, wordt ook de hygiëne bevorderd.

Het onderhouden en reinigen van een epoxy gietvloer is zeer eenvoudig. Dit komt onder andere doordat dit type tapijt geheel naadloos is. Stof en vuil kunnen dus niet in kleine kiertjes trekken, maar blijven op het gladde oppervlak liggen. Regelmatig stofzuigen en dweilen met slechts lauwwarm water is al voldoende. Heeft u gemorst op de vloer of is er sprake van een (hardnekkige) vlek? Deze kunt u eenvoudig verwijderen met een schoonmaakmiddel dat speciaal is gemaakt voor epoxy vloeren.

Let op: een epoxy gietvloer kan niet worden gecombineerd met vloerverwarming

Sterk karakter

Door het zeer sterke karakter van een epoxyvloer, wordt dit type vloer voornamelijk gebruikt in industriële en commerciële ruimtes. Voorbeelden zijn: industriehallen, werkplaatsen, magazijnen, garages, fabrieken en productiehallen.

Een epoxyvloer kan echter ook worden gelegd in woningen en appartementen, zoals in de woonkamer, keuken, slaapkamer en badkamer.

Vele mogelijkheden

Een van de vele voordelen van een epoxyvloer is de veelzijdigheid en het scala aan mogelijkheden. Allereerst heeft u de keuze uit vele kleuren, van zacht grijs tot diep zwart en van naturel tot trendy kleuren. Wilt u een patroon, motief of zelfs een bedrijfslogo laten aanbrengen in uw nieuwe tapijt? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Daarnaast heeft u de keuze uit verschillende soorten coating om u vloer van de finishing touch te voorzien en helemaal aan uw wensen te laten voldoen.

De oplevering

Nadat de laatste epoxy gietlaag is aangebracht, kunt u na 24 uur al over de vloer lopen. Na 48 uur kunt u de vloer al belasten met zware meubels of machines. 

” Binnen 24 uur kunt u (weer) op de vloer rondstappen, terwijl voor het (terug)plaatsen van zware meubels e.d. ongeveer 48 uur moet worden voorzien. “

Vloeistofdicht

Naast hardheid en stootvastheid staat de epoxy gietvloer ook bekend om zijn hoge chemische en mechanische belastbaarheid. Daarom zien we de epoxy gietvloer vaak terug in bijvoorbeeld industriehallen, werkplaatsen, magazijnen, opslagruimtes, garages, fabrieken en productiehallen.

Ook voor bouwmarkten is de epoxy gietvloer een populaire keuze. Geldt dat ook voor de bouwmarkt bij u in de buurt?

Vraag een offerte aan

Wilt u meer informatie over onze hoogwaardige epoxy vloeren? Bent u benieuwd naar de kosten van een nieuwe vloer voor uw specifieke situatie? Neem gerust contact met ons op voor gedetailleerde informatie of vraag een gratis offerte aan. Samen bespreken we uw wensen en onderzoeken we de mogelijkheden voor uw project.
Scroll naar boven