Uw design gietvloer in Oosterhout op maat

Gietvloeren zijn tegenwoordig trendy en zeer gewild. Bent u op zoek naar robuuste gietvloeren in Oosterhout, Breda, Eersel, Son en Breugel en omstreken met een natuurlijk karakter? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Kwaliteit en authenticiteit; dat is waar gietvloeren voor staan. Epoxy Vloeren EU is uw specialist in gietvloeren.

Een gietvloer heeft niet alleen een unieke uitstraling, maar brengt ook veel voordelen met zich mee.

Epoxy Vloeren EU is jaren geleden begonnen met het leggen van gietvloeren in bedrijfspanden en grote hallen. Langzamerhand is deze trend overgewaaid naar de persoonlijke woningen. Steeds meer mensen wilden een gietvloer thuis. Na de overname van Epoxy Vloeren EU voorziet Epoxy Vloeren EU iedereen in deze behoefte.

Bijzonder mooie design vloeren in Dordrecht: Epoxy Vloeren EU

Een design gietvloer is niet alleen mooi om te zien; het brengt veel voordelen met zich mee. Zo is deze robuust en kan makkelijk tegen een stootje. Het is bijna onmogelijk om een gietvloer te beschadigen. Hiernaast is een gietvloer onderhoudsarm en blijft deze netjes schoon. Door de vloeistofdichtheid zal de vloer ook niet absorberen. Het is een uitstekende vloer voor zowel een woning als een bedrijfspand. Uw ideale gietvloer in Oss vindt u bij Epoxy Vloeren EU ofwel Epoxy Vloeren EU.

Aangezien wij een breed assortiment aan verschillende gietvloeren hebben, hebben we alle soorten vloeren voor u op een rijtje gezet:

Hierom kiest u voor ons

Wij zijn specialist in ons vak en dit tonen wij graag. Wanneer u voor ons kiest, kiest u voor ervaring en vakmanschap. Hier staan wij voor en dit doen wij:

  • Kwalitatieve vloersystemen
  • Een ruim assortiment
  • Meer dan 38 jaar ervaring
  • Getalenteerd vakmanschap
  • Een uitstekende service

Troffel- of mortelvloeren

Een troffel- of mortelvloer is een hele sterke en naadloze vloer, gemaakt van fijn grind met epoxyhars. De vloer oogt als een betonen vloer en heeft een chique uitstraling. Bent u geïntereseerd? Wij plaatsen deze vloer moeiteloos bij u thuis.

Epoxy vloer

Een epoxy vloer is een strakke, chique vloer, gemaakt van epoxy, een kunststofsoort. Deze vloer wordt geplaatst door de kunststof over een ondervloer te gieten. Dit type vloer komt in vele kleurvariaties.

PU-gietvloer

Onze PU-gietvloeren zijn te vergelijken met de epoxy vloeren. Een PU-gietvloer is ideaal voor iemand die creatief wil zijn met zijn vloer, door bijvoorbeeld een specifiek kleur te laten maken of een opvallend motief.

Betonvloer en industriële vloeren

Naar aanleiding van uw project of bedrijfspand komt u bij ons voor een Industriële vloer. Onze industriële vloeren komen in diverse prijsklassen en zijn geschikt voor elk budget.

Marmertapijt

Bent u op zoek naar een voordelig alternatief voor een marmeren vloer? Dan is onze marmertapijt een uitstekende keus. Het is een vloer van kunststof welke wordt ingegoten met stukken marmer. De vloer oogt als een werkelijke marmeren vloer.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Neem voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte of meer informatie gerust contact op. Epoxy Vloeren is telefonisch bereikbaar via 06 287 842 94. Daarnaast zijn wij buiten kantoortijden ook per e-mail bereikbaar, of middels het formulier op onze contactpagina.

Vraag een offerte aan

Scroll naar boven