• Kwalitatieve vloer- en wandsystemen
 • 38 jaar ervaring
 • Getalenteerd vakmanschap
 • Uitstekende service

Industriële Vloeren

Betonvloer en industriële vloeren

Betonvloer en industriële vloeren van Epoxy Vloeren EU

Industriële vloeren komen in verschillende vormen voor in ons assortiment, afhankelijk van het doel van uw project is er altijd een passende oplossing bij Epoxy Vloeren EU.

Cement- en betonvloeren van Epoxy Vloeren EU

Betonvloeren zijn relatief goedkoop, snel geplaatst, naadloos en verkrijgbaar in heel wat kleuren en texturen.

Door het naadloze karakter is een betonvloer erg makkelijk te onderhouden en bovendien erg hygiënisch. Een betonvloer is ook veel sneller geplaatst dan een tegel- of plankenvloer. Niet voor niets kiezen fabrieken en bedrijven graag voor de betonvloer.

In de farmaceutische sector wordt beton geprezen voor zijn hygiënische kwaliteiten. Door de naadloze afwerking wordt de vloer niet aangetast door bijtende producten of chemicaliën. Fabrieken en distributiehallen kiezen vaak voor betonvloeren omdat de vloer erg snel geplaatst. Daarnaast is de vloer sterk genoeg om er zware heftrucks en grote vrachtwagens op te laten rijden.

Torenhoge stellages en andere zware inventarissen kunnen eenvoudig op dit type vloer geplaatst worden. Een betonvloer is beter bestand tegen stoot- en valschade dan traditionele tegelvloeren.

Cementvloer of betonvloer kopen?

Een cementvloer is een vloer van zand gebonden door cement waarbij het geheel glad gestreken moet worden. Een cementdekvloer is de laatste fase van de afwerking op een horizontale bouwconstructie, bijvoorbeeld een draagvloer van gewapend beton, aarde of elk ander hard grondvlak van een woonhuis, kantoorgebouw of een appartementencomplex. Andere benamingen voor de cementdekvloer zijn ook wel zandcementvloer, smeervloer of afwerkvloer. Na het aanbrengen van de cementvloer is uw vloer gereed om dienst te doen voor vloerbedekkingen zoals tegelvoer, tapijt, houten vloer, gietvloer of laminaat. De cementvloer dient als vloerafwerking; veelal in magazijnen en technische ruimtes.

Meer weten over de betonvloer? Of bent u benieuwd wat de kosten van de vloer voor u zouden zijn? Neem dan gerust contact op voor meer informatie of het aanvragen van een gratis offerte. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 06-28784294.

Verschillende types cementvloeren en betonvloeren:

Epoxy Vloeren EU kent verschillende types cementdekvloeren:

  • een hechtende cementdekvloer: Deze uitvoering zorgt ervoor dat uw cementdekvloer zich hecht aan de ondergrond.
  • een niet-hechtende cementdekvloer: Bij deze cementdekvloer wordt een scheidingslaag aangebracht zodat uw vloer zich niet kan hechten aan uw ondergrond. Hiervoor is het belangrijk dat de oppervlakte waarop de vloer aangebracht wordt vlak en puinvrij is. Een tussenlaag kan hiervoor geschikt zijn.
  • een zwevende cementdekvloer: Wij brengen een thermische of akoestische isolatielaag aan zodat uw cementdekvloer daarop gestort kan worden. Hierdoor maakt uw cementdekvloer geen enkel contact met de aanliggende of onderliggende bouwconstructie.

Neem contact op:

  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van je gegevens door deze website.

  Gietvloer

  Met een gietvloer kiest u voor het beste van het beste. Zeer geschikt voor bedrijfspanden, horecagelegenheden en winkels. Maar ook voor bij u in huis!

  Siergrindvloer

  Een siergrindvloer geeft de warmte van een tapijt en de degelijkheid van een stenen vloer. Of u nou een klassiek of een trendy of industrieel interieur heeft. Deze vloer past bij elk interieur.

  Troffelvloer

  Een troffelvloer is een strakke, sterke en naadloze vloer die compleet gemaakt is van fijn grind dat gemengd is met epoxyhars.

  Marmertapijt

  Marmertapijt is een goed alternatief voor een echte marmeren vloer. Deze vloer van kunststof wordt ingegoten met stukjes marmer en geeft een luxe uitstraling.

  Epoxy gietvloer

  Een epoxy gietvloer is dankzij de hardheid en de stootvastigheid erg geschikt voor gebruik in uw bedrijf, kantoor, hal of werkplaats. Hij is functioneel en geeft ook nog eens een mooie uitstraling.

  Epoxyvloeren

  Epoxyvloeren zijn vloeren die wel tegen een stootje kunnen. Erg geschikt voor in de werkplaats en voor op kantoor. De mogelijkheden zijn eindeloos!

  PU gietvloeren

  PU gietvloeren staan voor exclusiviteit. Deze vloer kunt u herkennen door de motieven en ongekende kleurencombinaties. Combineer de vloer met iedere stijl naar wens. Alles is mogelijk!

  Industriële vloeren

  Industriële vloeren zijn er in allerlei soorten en maten. Hij is tegenwoordig erg populair. Dankzij het naadloze karakter is de vloer zeer gemakkelijk te onderhouden.

  Toepassingen betonvloer of cementvloer

  Zowel voor particulieren als zakelijke klanten is de betonvloer of cementvloer een aanvulling op het interieur, ongeacht of dat nu een klassiek, minimalistisch, modern of industrieel interieur is. Het is een ideale vloer voor woonkamers, keukens, winkels, showrooms en fabriekshallen. Omdat de betonvloer waterdicht is, is het ook een ideale vloer voor vochtige ruimtes, zoals badkamers of sanitaire ruimtes.

  Bovendien krijgt de betonvloer een speciale topcoating die ook tegen chemicaliën bestand is, waardoor de vloer ook ideaal is voor verschillende zakelijke toepassingen waarbijhygiëne een belangrijke rol speelt. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan ziekenhuizen of verzorgingstehuizen.

  Kleuren en patronen betonvloer

  U heeft veel keuze uit de verschillende kleurvariaties, zodat u precies de betonlook vloer kunt kiezen die aansluit op uw interieur. Zo heeft u bij Epoxy Vloeren EU de keuze uit zachte grijstinten tot betongrijs en zachte zandkleuren tot antraciet voor uw betonlook vloer. Bovendien heeft een betonlook vloer een ruimtelijk effect op uw interieur. Het mooie aan de betonlook vloer is dat het vlammenpatroon in uw vloer zeer gevarieerd is, zodat uw vloer op geen enkele plek hetzelfde is. Dat komt omdat de betonlook vloer met de hand wordt aangebracht. Deze ambachtelijke manier van het leggen van uw vloer, komt de sfeer in uw ruimte ten goede.

  Ondergrond betonvloer of cementvloer

  Epoxy Vloeren EU kan de betonlook vloer zowel in uw nieuwbouwproject leggen als bij renovaties of restauraties. Heeft u al een oude vloer liggen, dan kunnen wij de betonlook vloer in de meeste gevallen over uw bestaande vloer leggen. De enige voorwaarde hiervoor is dat de ondergrond stabiel, vast, droog en vetvrij is. Ongeacht of het daarbij gaat om een gladde betonvloer, tegels, natuursteen of een stevige, vormvaste houten vloer (na stabilisatie met watervast verlijmde multiplex) en vastgelijmde novilon.

  Dikte betonlook vloer

  De dikte van een betonlook vloer ligt gemiddeld tussen de vijf en zeven millimeter. Afhankelijk van uw situatie kunnen wij de laagdikte aanpassen.

  Onderhoud betonvloer

  Omdat betonvloeren volledig poriëndicht zijn, is het eenvoudig ze te onderhouden. Hierdoor is de vloer namelijk waterdicht en kunnen vloeistoffen (water, koffie, wijn en vruchtensappen) niet in de vloer doordringen. Morst u per ongeluk uw drankje, dan verwijdert u de vloeistof eenvoudig met een vochtige doek. De betonvloer houdt u schoon door deze een keer per week te stofzuigen of eventueel met wat lauw water en een vochtige doek te reinigen.

  betonvloer woonkamer

  Oplevering cement- of betonvloer

  Afhankelijk van de omgevingstemperatuur is de betonlook vloer na 24 uur te belopen en na 48 uur te belasten. Het duurt zeven dagen voordat de betonlook vloer goed bestand is tegen chemicaliën en vetten.

  Algemeen cement- of betonvloer

  • de betonlookvloer dempt geluiden;
  • hoge brandveiligheid;
  • de betonlook vloer geleidt veel warmte en is tevens ideaal in combinatie met vloerverwarming;
  • anti-statisch.

  Stevigheid betonvloer

  • Sterk
  • Naadloos
  • Elastisch
  • Zeer slijtvast

  Onderhoud cement- of betonvloer

  De betonlook vloer is zeer onderhoudsvriendelijk en stofvrij. Ook heeft de betonlook vloer anti-allergische eigenschappen. Niet voor niets is de vloer ideaal voor:

  • gezinnen met kinderen en/of huisdieren omdat de vloer zo hygiënisch is;
  • mensen die last hebben van allergieën zoals huisstofmijt.

  Uiterlijk betonvloer

  • Stoer
  • Modern en strak
  • Kleurvast
  • Uniek

  ” Binnen 24 uur kunt u (weer) op de vloer rondstappen, terwijl voor het (terug)plaatsen van zware meubels e.d. ongeveer 48 uur moet worden voorzien. “

  Vraag nu een offerte aan:

  Overtuigd van de voordelen van een cement- of betonvloer? Heeft u nog vragen over de eigenschappen of toepassingen daarvan? Of wilt u een gratis offerte aanvragen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons bellen via 06-28784294 of een bericht sturen via ons online contactformulier. Epoxy Vloeren EU komt ook graag bij u op locatie langs om u van advies op maat te voorzien.

   Kies een vloer waar u geïnteresseerd in bent

   Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van je gegevens door deze website.

   Waarom Epoxy Vloeren EU?

   Epoxy Vloeren EU is dé specialist als het gaat om siergrindvloeren. Bestel deze bij ons en geniet van allerlei voordelen. We geven u een overzicht:

   • Jarenlange ervaring. We zitten al ruim 37 jaar in het vak
   • Een team van getalenteerde vakmannen
   • Ruim assortiment aan exclusieve vloeren van hoge kwaliteit
   • De beste service: wij komen tegemoet aan al uw wensen
   • Klanten over de hele wereld, van Nederland en België tot aan Dubai en verder
   • Voor iedereen, particulier en zakelijke klanten, een gepaste oplossing
   Epoxy EPOXY-VLOEREN