• Kwalitatieve vloer- en wandsystemen
  • 38 jaar ervaring
  • Getalenteerd vakmanschap
  • Uitstekende service

Gietvloer in Nijmegen in uw woning of bedrijfspand

Gietvloer in Nijmegen en omstreken gezocht? Epoxy Vloeren EU kan u voorzien van prachtige gietvloeren van hoge kwaliteit. Wij hebben hart voor dit vak en onze uitzonderlijke vakmannen maken voor u het verschil.

U hebt als klant bij ons toegang tot de meest exclusieve vloeren. Wij bieden u de beste service om aan al uw wensen te voldoen.

Voordelen | Epoxy Vloeren EU

Wilt u een gietvloer in Nijmegen bij ons aanschaffen? Neem dan direct contact met ons op voor een offerte. Dit kunt u doen door te bellen naar +31 (0)6 2878 4294 of door een e-mail te sturen naar [email protected]. Uiteraard kunt u ook het contactformulier invullen.

Pu Gietvloer Woonhuis

Verschillende soorten gietvloeren

Bij ons kunt u terecht voor verschillende soorten vloeren. Hierbij kunt u denken aan de volgende vloeren:

Al deze vloeren zijn zeer onderhoudsvriendelijk en geven uw huis of bedrijfspand een mooie uitstraling. De vloeren zijn stootvast en zeer exclusief. U kunt de vloeren combineren met elke stijl die u wenst. Echt alles is mogelijk.

Gietvloer kosten en materialen

Elke gietvloer wordt van andere materialen gemaakt. U kunt op de verschillende pagina’s van de gietvloeren vinden van welke materialen de vloer gemaakt wordt. Voor de gietvloer prijzen kunt u het best een offerte aanvragen. De prijzen verschillen per ruimte en per vloer.

Neem contact op

Indien u een gietvloer in Nijmegen wilt laten aanleggen, bent u bij ons van harte welkom. U kunt contact met ons opnemen voor een offerte door te bellen naar +31 (0)6 2878 4294 of door een e-mail te sturen naar [email protected] Vult u liever het contactformulier in? Dat kan ook.

Ook als u niet in Nijmegen maar in Tilburg, Breda, Eindhoven, Dordrecht, Oss of Roosendaal woont kunt u bij ons terecht voor een van onze prachtige gietvloeren.

Epoxy EPOXY-VLOEREN