• Kwalitatieve vloer- en wandsystemen
 • 38 jaar ervaring
 • Getalenteerd vakmanschap
 • Uitstekende service

Gietvloer in Eindhoven gezocht?

Bent u op zoek naar een gietvloer in Eindhoven en omgeving? Dan kunt u gelijk contact opnemen met Epoxy Vloeren. Hier vindt u verschillende gietvloeren van hoge kwaliteit. U bent van harte welkom bij ons als zakelijke of particuliere klant. Hebt u interesse in een van onze gietvloeren? Neem dan gelijk contact op voor een vrijblijvende offerte!

Gietvloer Eindhoven

Gietvloer materialen

Wij kunnen bij u verschillende gietvloeren aanleggen. Wilt u bijvoorbeeld de warmte van een tapijt maar het gemak van een stenen vloer? Dan kunt u kiezen voor een steentapijt. Dit is een vloer die bestaat uit kleine, ronde steentjes die verenigd worden door middel van een epoxyhars. Deze hars is onoplosbaar en beschermt uw steentapijt tegelijkertijd tegen vuil en vloeistoffen. Uiteraard hebben wij nog veel meer gietvloeren, deze hebben wij voor u op een rijtje gezet:

Gietvloer prijzen

Als u benieuwd bent hoeveel uw gietvloer gaat kosten, kunt u het beste contact met ons opnemen. De prijs van de gietvloer is afhankelijk van de soort vloer die u wilt hebben en de grootte van de ruimte waar de gietvloer in komt te liggen. Wist u dat we zelfs uw trap kunnen voorzien van een Epoxy coating?

Over onszelf

Wij zijn Epoxy Vloeren, dé specialist als het gaat om epoxy vloeren. Wij hebben al minstens 38 jaar ervaring met het leggen van verschillende soorten gietvloeren en betonvloeren. Ondertussen zijn wij in heel Europa al uitgegroeid tot een zeer gewaardeerde gietvloer legger. Doordat wij werken met getalenteerde vakmannen kunt u er op rekenen dat de vloer die u bij ons aanschaft van uitstekende kwaliteit is en lang mee zal gaan.

Daarnaast bieden wij u ook een uitstekende service als het gaat om het leggen van de vloer! Zelfs bekende wereldburgers hebben al uitsluitend om vloeren van Epoxy Vloeren gevraagd. U kunt dus met zekerheid zeggen dat wij de beste zijn op dit gebied in de omgeving van Eindhoven, Tilburg en Breda.

Vraag nu een offerte aan!

Hebt u interesse gekregen in een van onze gietvloeren? Dan kunt u gelijk contact opnemen. Als u een offerte aanvraagt is dit volledig vrijblijvend. Hebt u eerst nog vragen over onze vloeren of aanverwante zaken? Dan kunt u contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord! U bent ook van harte welkom voor een vrijblijvend adviesgesprek.

 

 

Vrijblijvend adviesgesprek

 

Offerte aanvragen

Gietvloer Eindhoven

Neem contact op:

  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van je gegevens door deze website.

  Gietvloer

  Met een gietvloer kiest u voor het beste van het beste. Zeer geschikt voor bedrijfspanden, horecagelegenheden en winkels. Maar ook voor bij u in huis!

  Siergrindvloer

  Een siergrindvloer geeft de warmte van een tapijt en de degelijkheid van een stenen vloer. Of u nou een klassiek of een trendy of industrieel interieur heeft. Deze vloer past bij elk interieur.

  Troffelvloer

  Een troffelvloer is een strakke, sterke en naadloze vloer die compleet gemaakt is van fijn grind dat gemengd is met epoxyhars.

  Marmertapijt

  Marmertapijt is een goed alternatief voor een echte marmeren vloer. Deze vloer van kunststof wordt ingegoten met stukjes marmer en geeft een luxe uitstraling.

  Epoxy gietvloer

  Een epoxy gietvloer is dankzij de hardheid en de stootvastigheid erg geschikt voor gebruik in uw bedrijf, kantoor, hal of werkplaats. Hij is functioneel en geeft ook nog eens een mooie uitstraling.

  Epoxyvloeren

  Epoxyvloeren zijn vloeren die wel tegen een stootje kunnen. Erg geschikt voor in de werkplaats en voor op kantoor. De mogelijkheden zijn eindeloos!

  PU gietvloeren

  PU gietvloeren staan voor exclusiviteit. Deze vloer kunt u herkennen door de motieven en ongekende kleurencombinaties. Combineer de vloer met iedere stijl naar wens. Alles is mogelijk!

  Industriële vloeren

  Industriële vloeren zijn er in allerlei soorten en maten. Hij is tegenwoordig erg populair. Dankzij het naadloze karakter is de vloer zeer gemakkelijk te onderhouden.

  Vraag nu een offerte aan:

  Bij interesse in een epoxyvloer van Epoxy Vloeren EU kunt u gerust contact opnemen voor meer informatie. Vraag ook om een gratis offerte. Contact opnemen kan per telefoon via 06-28784294 of middels het contactformulier op onze website. Ook maken we graag een afspraak bij u op locatie voor advies op maat.

   Kies een vloer waar u geïnteresseerd in bent

   Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van je gegevens door deze website.

   Waarom Epoxy Vloeren EU?

   Epoxy Vloeren EU is dé specialist als het gaat om epoxyvloeren. Bestel deze bij ons en geniet van allerlei voordelen. We geven u een overzicht:

   • Jarenlange ervaring. We zitten al ruim 37 jaar in het vak
   • Een team van getalenteerde vakmannen
   • Ruim assortiment aan exclusieve vloeren van hoge kwaliteit
   • De beste service: wij komen tegemoet aan al uw wensen
   • Klanten over de hele wereld, van Nederland en België tot aan Dubai en verder
   • Voor iedereen, particulier en zakelijke klanten, een gepaste oplossing
   Epoxy EPOXY-VLOEREN