• Kwalitatieve vloer- en wandsystemen
  • 38 jaar ervaring
  • Getalenteerd vakmanschap
  • Uitstekende service

Gietvloer Eindhoven

Gietvloer Eindhoven
  • Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gietvloer in Eindhoven gezocht?

Bent u op zoek naar een gietvloer in Eindhoven en omgeving? Dan kunt u gelijk contact opnemen met Epoxy Vloeren. Hier vindt u verschillende gietvloeren van hoge kwaliteit. U bent van harte welkom bij ons als zakelijke of particuliere klant. Hebt u interesse in een van onze gietvloeren? Neem dan gelijk contact op voor een vrijblijvende offerte!

Gietvloer Eindhoven

Gietvloer materialen

Wij kunnen bij u verschillende gietvloeren aanleggen. Wilt u bijvoorbeeld de warmte van een tapijt maar het gemak van een stenen vloer? Dan kunt u kiezen voor een steentapijt. Dit is een vloer die bestaat uit kleine, ronde steentjes die verenigd worden door middel van een epoxyhars. Deze hars is onoplosbaar en beschermt uw steentapijt tegelijkertijd tegen vuil en vloeistoffen. Uiteraard hebben wij nog veel meer gietvloeren, deze hebben wij voor u op een rijtje gezet:

Gietvloer prijzen

Als u benieuwd bent hoeveel uw gietvloer gaat kosten, kunt u het beste contact met ons opnemen. De prijs van de gietvloer is afhankelijk van de soort vloer die u wilt hebben en de grootte van de ruimte waar de gietvloer in komt te liggen. Wist u dat we zelfs uw trap kunnen voorzien van een Epoxy coating?

Over onszelf

Wij zijn Epoxy Vloeren, dé specialist als het gaat om epoxy vloeren. Wij hebben al minstens 38 jaar ervaring met het leggen van verschillende soorten gietvloeren en betonvloeren. Ondertussen zijn wij in heel Europa al uitgegroeid tot een zeer gewaardeerde gietvloer legger. Doordat wij werken met getalenteerde vakmannen kunt u er op rekenen dat de vloer die u bij ons aanschaft van uitstekende kwaliteit is en lang mee zal gaan.

Daarnaast bieden wij u ook een uitstekende service als het gaat om het leggen van de vloer! Zelfs bekende wereldburgers hebben al uitsluitend om vloeren van Epoxy Vloeren gevraagd. U kunt dus met zekerheid zeggen dat wij de beste zijn op dit gebied in de omgeving van Eindhoven, Tilburg en Breda.

Vraag nu een offerte aan!

Hebt u interesse gekregen in een van onze gietvloeren? Dan kunt u gelijk contact opnemen. Als u een offerte aanvraagt is dit volledig vrijblijvend. Hebt u eerst nog vragen over onze vloeren of aanverwante zaken? Dan kunt u contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord! U bent ook van harte welkom voor een vrijblijvend adviesgesprek.

 

 

Vrijblijvend adviesgesprek

 

Offerte aanvragen

 

Contact opnemen?
+316 28784294
[email protected]
Contactformulier