• Kwalitatieve vloer- en wandsystemen
 • 38 jaar ervaring
 • Getalenteerd vakmanschap
 • Uitstekende service

Uw gietvloer in Dordrecht op maat

Bent u van plan om een gietvloer te laten aanleggen in uw woning of misschien uw kantoorpand? Bent u gecharmeerd van de chique uitstraling van gieten vloeren? Uw gietvloer in Dordrecht vindt u bij Epoxy Vloeren EU. Met onze scherpe gietvloerprijzen en professionele materialen, zijn wij uw specialist.

Een vloer aanleggen is niet alleen het aanleggen van een beloopbaar vlak; het is de passie die het tot een ware kunst maakt.

Gietvloer Dordrecht

Epoxy Vloeren EU: voor uw gietvloer in Dordrecht

Epoxy Vloeren EU is jagenlang actief in het vakgebied. Gedurende deze jaren hebben wij een reputatie opgebouwd in heel Europa. Gietvloeren zijn onze specialisme. Gietvloeren zijn zowel voor kantoorpanden geschikt als woningen. Een gietvloer is en echte blikvanger in uw huis en is bovendien zeer onderhoudsarm en makkelijk schoon te houden.

Onze gietvloeren komen in verschillende kleuren. Afhankelijk van uw interieur kiest u voor een passende kleur; een motief is ook mogelijk. Uw ideale gietvloer in Dordrecht vindt u bij Epoxy Vloeren EU.

Diverse soorten gietvloeren en meer

Binnen Epoxy Vloeren EU zijn wij gespecialiseerd in het aanleggen van diverse soorten gietvloeren. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, bieden wij meerdere soorten vloeren aan:

Creëer sfeer in uw woning met een gietvloer

Een gietvloer was vroeger veelal te vinden in bedrijfspanden en industriële gebouwen. Tegenwoordig is een gietvloer trendy in de eigen woning. De gietvloer biedt niet alleen een ruime keus in kleur en materiaal, maar is zeer gemakkelijk schoon te houden. Waar laminaat met zorg behandeld dient te worden en beschadigd raakt wanneer iets zwaars op deze vloer valt, kan de gietvloer elke stoot hebben en is af en toe dweilen meer dan voldoende.

Het unieke karakter van gietvloeren zal u zeer positief verrassen. Voor uw gietvloer in Dordrecht komt u bij de specialist: Epoxy Vloeren EU.

Maak een afspraak en bekijk de mogelijkheden

Bent u ook gecharmeerd van deze bijzondere gietvloeren en wilt u weten wat mogelijk is in uw woning of bedrijfspand? Neem dan contact met ons op. Wij laten u graag zien wat de mogelijkheden zijn. Wilt u alvast meer informatie over de kosten? Vraag dan een offerte aan.

 

 

Vrijblijvend adviesgesprek

 

Offerte aanvragen

Gietvloer Dordrecht

Neem contact op:

  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van je gegevens door deze website.

  Gietvloer

  Met een gietvloer kiest u voor het beste van het beste. Zeer geschikt voor bedrijfspanden, horecagelegenheden en winkels. Maar ook voor bij u in huis!

  Siergrindvloer

  Een siergrindvloer geeft de warmte van een tapijt en de degelijkheid van een stenen vloer. Of u nou een klassiek of een trendy of industrieel interieur heeft. Deze vloer past bij elk interieur.

  Troffelvloer

  Een troffelvloer is een strakke, sterke en naadloze vloer die compleet gemaakt is van fijn grind dat gemengd is met epoxyhars.

  Marmertapijt

  Marmertapijt is een goed alternatief voor een echte marmeren vloer. Deze vloer van kunststof wordt ingegoten met stukjes marmer en geeft een luxe uitstraling.

  Epoxy gietvloer

  Een epoxy gietvloer is dankzij de hardheid en de stootvastigheid erg geschikt voor gebruik in uw bedrijf, kantoor, hal of werkplaats. Hij is functioneel en geeft ook nog eens een mooie uitstraling.

  Epoxyvloeren

  Epoxyvloeren zijn vloeren die wel tegen een stootje kunnen. Erg geschikt voor in de werkplaats en voor op kantoor. De mogelijkheden zijn eindeloos!

  PU gietvloeren

  PU gietvloeren staan voor exclusiviteit. Deze vloer kunt u herkennen door de motieven en ongekende kleurencombinaties. Combineer de vloer met iedere stijl naar wens. Alles is mogelijk!

  Industriële vloeren

  Industriële vloeren zijn er in allerlei soorten en maten. Hij is tegenwoordig erg populair. Dankzij het naadloze karakter is de vloer zeer gemakkelijk te onderhouden.

  Vraag nu een offerte aan:

  Bij interesse in een epoxyvloer van Epoxy Vloeren EU kunt u gerust contact opnemen voor meer informatie. Vraag ook om een gratis offerte. Contact opnemen kan per telefoon via 06-28784294 of middels het contactformulier op onze website. Ook maken we graag een afspraak bij u op locatie voor advies op maat.

   Kies een vloer waar u geïnteresseerd in bent

   Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van je gegevens door deze website.

   Waarom Epoxy Vloeren EU?

   Epoxy Vloeren EU is dé specialist als het gaat om epoxyvloeren. Bestel deze bij ons en geniet van allerlei voordelen. We geven u een overzicht:

   • Jarenlange ervaring. We zitten al ruim 37 jaar in het vak
   • Een team van getalenteerde vakmannen
   • Ruim assortiment aan exclusieve vloeren van hoge kwaliteit
   • De beste service: wij komen tegemoet aan al uw wensen
   • Klanten over de hele wereld, van Nederland en België tot aan Dubai en verder
   • Voor iedereen, particulier en zakelijke klanten, een gepaste oplossing
   Epoxy EPOXY-VLOEREN