• Kwalitatieve vloer- en wandsystemen
  • 38 jaar ervaring
  • Getalenteerd vakmanschap
  • Uitstekende service

Gietvloer Breda

Gietvloer Breda
  • Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Uw perfecte gietvloer in Breda

Voor een nieuwe gietvloer in Breda moet u bij Epoxy Vloeren zijn! Dus bent u op zoek naar een bedrijf voor een gietvloer in Breda? Neem dan nu contact op! Wij zijn al minstens 38 jaar gespecialiseerd in gietvloeren en dan met name epoxy vloeren. Aangezien ook internationale wereldburgers al een gietvloer bij ons gekocht hebben, kunt u er zeker van zijn dat wij kwaliteit leveren en dat uw vloer jaren mee zal gaan.

Gietvloer Eindhoven

Verschillende soorten gietvloeren

Wij hebben verschillende soorten gietvloeren van andere materialen dus ook voor u zit er een geschikte soort gietvloer bij. Wat dacht u van een steentapijt of een troffelvloer? Verder kunnen wij u ook voorzien van verschillende soorten epoxy vloeren of PU gietvloeren. Mocht u toch liever een simpele betonvloer in uw pand willen is dat uiteraard mogelijk bij ons. Wij gaan graag met u om de tafel om alle mogelijkheden door te spreken!

Aangezien wij een breed assortiment aan verschillende gietvloeren hebben, hebben we alle soorten vloeren voor u op een rijtje gezet:

Ook voor u zit er dus een geschikte vloer tussen! U kunt gelijk contact met ons opnemen om een geheel vrijblijvend gesprek aan te vragen.

Onze geschiedenis

Wij zijn meer dan 38 jaar geleden begonnen met het leggen van gietvloeren. Daar wij eerst alleen betonnen vloeren deden, hebben we ons nu gespecialiseerd in gietvloeren met Epoxy hars. Dit is een materiaal dat zeer goed bestand is tegen vuil en vloeistoffen. Uw door ons aangelegde vloer zal dus jarenlang mooi blijven.

Langzamerhand worden onze vloeren een begrip in heel Europa. Zelfs internationale wereldburgers hebben al specifiek een vloer van ons gekocht. Uw vloer wordt dus met de juiste vakmanschap aangelegd zodat de kwaliteit zo hoog mogelijk is en u lang van de vloer kunt genieten! U bent bij ons welkom voor uw zakelijke pand, maar ook voor uw woning.

Koop nu uw gietvloer

Bent u geïnteresseerd om een gietvloer van ons te kopen? Neem dan gelijk contact met ons op. U kunt direct een offerte en een vrijblijvend eerste gesprek aanvragen maar het is uiteraard ook mogelijk om eerst contact met ons op te nemen. Dit is bijvoorbeeld aan te raden als u nog vragen hebt over onze vloeren en diensten. Dus bent u op zoek naar een gietvloer in Breda, Tilburg of Eindhoven? Neem contact met ons op!

 

 

Vrijblijvend adviesgesprek

 

Offerte aanvragen

 

Contact opnemen?
+316 28784294
[email protected]
Contactformulier