• Kwalitatieve vloer- en wandsystemen
 • 38 jaar ervaring
 • Getalenteerd vakmanschap
 • Uitstekende service

Gietvloer voor een badkamer

Gietvloer voor een badkamer kopen

Bent u op zoek naar een gietvloer voor uw badkamer? Maak kennis met Epoxy BVB Art, dé specialist op het gebied van gietvloeren. Een mooie vloer is van grote invloed op de uitstraling van uw badkamer. Daarnaast hebben gietvloeren ook specifieke voordelen waardoor deze erg geschikt voor sanitaire ruimtes zijn. Dit type vloer is voor veel mensen wellicht niet de eerste vloer waar ze bij badkamers aan denken. Toch is het laten plaatsen van een gietvloer in uw badkamer een prima idee. Bij Epoxy geniet u van ruime mogelijkheden als het gaat om type vloeren, kleuren en motieven. De gietvloer zorgt voor een erg moderne uitstraling in uw badkamer. Het feit dat de vloer naadloos is brengt ook met zich mee dat de vloer makkelijk te onderhouden is.

Gietvloeren bestaan uit een van kunststof gemaakte afwerklaag. Het kan hier gaan om kunststofsoorten zoals polyurethaan of epoxy. Dit kunststof wordt op de vloer van uw badkamer gegoten. Nadat het kunststof is uitgehard is een mooie gietvloer in uw badkamer gevormd. Dit type vloer biedt veel mogelijkheden qua kleuren, ontwerp en motieven. U kunt het dus zo creatief en decoratief maken als u zelf wilt. Epoxy BVB Art heeft al vele schitterende vloeren mogen leveren bij klanten over de hele wereld, van Friesland en België tot Dubai.

Bent u geïnteresseerd in een gietvloer voor uw badkamer? Wilt u meer weten over de mogelijkheden of onze prijzen? Neem dan gerust contact op en informeer verder, wij adviseren u graag. Epoxy is telefonisch bereikbaar via: 06-28784294.

Gietvloer, de perfecte vloer voor badkamers

Wanneer u een gietvloer voor uw badkamer overweegt wilt u natuurlijk weten welke specifieke voordelen er aan een dergelijk type vloer kleven. Er zijn namelijk diverse redenen dat gietvloeren voordelig zijn voor badkamers. Wij zetten ze ter overzicht op een rijtje:

 • De vloer is naadloos;
 • Gietvloeren behoeven weinig onderhoud;
 • Slijtvast en robuust;
 • Een gietvloer is waterdicht;
 • Comfortabel;
 • Combinatie met vloerverwarming ook mogelijk;

Wat betreft het ontwerp is bij Epoxy BVB Art veel mogelijk. U kunt een echt kunstwerk van de gietvloer maken wegens de onbeperkte vrijheid die u hebt in uw keuze wat betreft kleuren en motieven.

Advies op maat

De gietvloer in de badkamer wordt over een kale ondergrond heen gegoten. Het is hierbij belangrijk dat deze goed is voorbereid. Wil de gietvloer er perfect bijliggen, dan dient de ondervloer volledig egaal te zijn. Wij kunnen bij u op locatie komen om u te adviseren over de mate van voorbereiding die vereist is en de mogelijkheden voor het laten leggen van een gietvloer. Op basis van onze bevindingen kan dan gelijk een messcherpe offerte op maat worden opgesteld.

Epoxy BVB Art, dé specialist in gietvloeren

Wanneer u de mogelijkheden voor het laten plaatsen van een gietvloer in uw badkamer aan het verkennen bent zit u goed bij Epoxy BVB Art. Wij zijn namelijk dé specialist op het gebied van gietvloeren en siergrindvloeren. Door ons hiervoor in te schakelen geniet u van verschillende voordelen, waaronder:

 • Veel ervaring en kennis over verschillende soorten vloeren
 • Een team van getalenteerde vakmannen
 • Breed aanbod aan exclusieve vloeren van hoge kwaliteit
 • Uitstekende service
 • Klanten over de hele wereld
 • De juiste vloer voor iedere situatie

Wij adviseren u graag

Wilt u meer weten over de mogelijkheden wat betreft een gietvloer voor uw badkamer? Heeft u nog vragen over de toepassingen, de eigenschappen, de prijzen of andere zaken? Dan kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen voor meer informatie. Wij vertellen u graag meer. Contact opnemen kan door te bellen naar 06-28784294 of gebruik te maken van het contactformulier op de website. Indien gewenst kan ook een afspraak ingepland worden bij u op locatie voor een adviesgesprek.

Door dit formulier te gebruiken gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.