Over ONS

Informeer naar de mogelijkheden

Wie wij zijn

Als afgestudeerde ingenieurs op het gebied van polymeren en coatings hebben we zelf aan de basis gestaan van de productie en doorontwikkeling van polyurethanen en pu coatings. Met name de verbetering van de eigenschappen van pu coatings en applicatie methoden hebben we onderzocht en passen we nu toe in de praktijk. Wij maken zelf onze applicatie methoden en passen daar waar nodig de processen aan om een prachtige vloer te creëren.

Met alle kennis in huis en een eigen installatie team kunnen we tot 1000 m2 gietvloer, projectmatig zonder inleenkrachten verzorgen hiermee onderscheiden wij ons van de vele vloeren bedrijven.

De meeste vloeren bedrijven huren zzpers in en laten de door u aangekochte vloer door een ander installeren. Mochten er dan problemen zijn kunnen deze twee naar elkaar wijzen.

U krijgt bij ons een vaste aanspreekpunt zodat de communicatie goed verloop vanaf de kennismaking, tijdens de planning en uitvoering tot aan het opleveren en indien nodig ook daarna. Ook voorzien we u van een reinigingsvoorschrift en reinigingsproducten zodat u lang van uw vloer kunt genieten.

Met vertegenwoordigingen in verschillende landen kunnen we wereldwijd de installatie voor u verzorgen. Wij hopen dat u nieuwsgierig bent geworden en zouden u graag in onze showroom willen ontvangen.

Vraag een offerte aan

Kwaliteit en design

Wij zijn de specialist als het gaat om epoxy en polyurethaan gegoten vloeren.

Getallen die duidelijk zijn

0 +
Tevreden klanten
0 +
Jaar ervaring
0 +
Afgeronde projecten

Epoxy Vloeren EU, uw specialist

Ooit begonnen we als klein bedrijf dat gespecialiseerd was in het leggen van (beton)vloeren in industriële hallen. Met de opkomst van steentapijtvloeren groeiden we echter al snel uit tot een gerenommeerd specialist in onder andere siergrind, marmertapijt, troffelvloeren en betonlookvloeren. 

Daarnaast kunnen we met recht zeggen dat we gespecialiseerd zijn Epoxy-gietvloeren, PU-gietvloeren en coatings.

Overal in Europa heeft Epoxy Vloeren EU naam en faam: in België, Nederland, Luxemburg, Duitsland, Frankrijk, Monaco, Spanje, Italië, Zweden en Noorwegen. Zelfs bekende wereldburgers vroegen Epoxy Vloeren EU om buiten de Europese grenzen, zoals in Dubai, oude vloeren om te toveren tot kunstige en praktische designvloeren. Wij creëerden er unieke vloeistofdichte vloeren, vloertapijten, wanden, logo’s, markeringen en prachtige designs. Epoxy Vloeren EU werkte in die dagen nauw samen met grote Belgische vloerenfirma’s.

Van klein bedrijf tot internationaal grote speler

Vraag een offerte aan

Wilt u meer informatie over onze hoogwaardige epoxy vloeren? Bent u benieuwd naar de kosten van een nieuwe vloer voor uw specifieke situatie? Neem gerust contact met ons op voor gedetailleerde informatie of vraag een gratis offerte aan. Samen bespreken we uw wensen en onderzoeken we de mogelijkheden voor uw project.
Scroll naar boven