Troffelvloer / Mortelvloer – Toepassingen

Offerte aanvragen

Toepassingen troffelvloer

De troffelvloer is niet alleen een hele praktische vloer, ook is het een absolute eyecatcher in uw interieur. U heeft veel mogelijkheden wat betreft de afwerking van de vloer. U kunt verschillende designs verwerken in uw vloer of bijvoorbeeld kiezen om uw logo of bedrijfsnaam in te laten gieten. Bovendien kunt u kiezen voor één kleur of juist een combinatie van kleuren. Een bijkomend voordeel is dat er een naadloze overgang van de vloer op de wand gemaakt kan worden. Dat komt omdat troffelvloeren met de hand worden aangebracht.

Kiest u een troffelvloer van Epoxy Vloeren EU dan kiest u voor een stukje exclusiviteit die voor nagenoeg elke toepassing mogelijk is. Natuurlijk zijn er meerdere toepassingen mogelijk om uw troffelvloer helemaal naar wens te maken, bespreek deze mogelijkheden met Epoxy Vloeren EU.

Troffelvloer & vloerverwarming

Een troffelvloer is de perfecte combinatie met vloerverwarming. Kenmerkend voor de troffelvloer is namelijk dat deze warmte goed geleidt. Dat betekent thuis lekker op uw blote voeten rondlopen, ongeacht of het zomer of winter is.

Contact opnemen?
+316 28784294
[email protected]
Contactformulier