• Kwalitatieve vloer- en wandsystemen
  • 38 jaar ervaring
  • Getalenteerd vakmanschap
  • Uitstekende service

Trappen – Eigenschappen

Offerte aanvragen

Eigenschappen trappen Epoxy Vloeren EU

Als u kiest voor een trap van Epoxy Vloeren EU dan kiest u voor een strakke look in uw interieur. Daarbij heeft u een ruime keuze uit verschillende kleuren en tinten. Ook zijn de mogelijkheden met andere producten eindeloos. Denkt u aan de combinatie met bijvoorbeeld een RVS balustrade of trapleuning. Of wat dacht u van een soortgelijke vloer of wand? Ideaal als u ervan houdt harmonieus te wonen. Bij Epoxy Vloeren EU bent u bovendien verzekerd van kwaliteit, want de afwerking van uw trap blijft lichtecht en kleurvast.

Stevigheid trappen Epoxy Vloeren EU

De trappen van Epoxy Vloeren EU zijn erg sterk en zeer slijtvast. Ook zijn ze elastisch en stootvast, duurzaam en naadloos wat ze uitermate geschikt maakt voor intensief gebruik. Bovendien zit het qua veiligheid ook goed met een trap van Epoxy Vloeren EU want het materiaal dat wij gebruiken om uw trap te realiseren is niet alleen brandwerend maar ook erg hygiënisch.

Onderhoud trappen Epoxy Vloeren EU

Als u kiest voor een trap van Epoxy Vloeren EU heeft u er nauwelijks nog omkijken naar. De trappen zijn zeer onderhoudsvriendelijk en stofvrij.

Epoxy EPOXY-VLOEREN