• Kwalitatieve vloer- en wandsystemen
 • 38 jaar ervaring
 • Getalenteerd vakmanschap
 • Uitstekende service

Trappen

Uw nieuwe Epoxy trap voor de beste prijs!

Wilt u uw trap of houten trap met Epoxy laten coaten of bent u op zoek naar een Epoxy gietvloer? Bij Epoxy Vloeren EU bent u aan het juiste adres; wij zijn dé specialist wanneer het aankomt op polyurethaan en epoxy gietvloeren, voor een betrouwbare prijs.

Een vloer leggen is niet alleen het aanleggen van een loopbaar vlak, het is de passie die het tot een ware kunst maakt

Waarom een Epoxy trap of gietvloer?

Gietvloeren zijn helemaal in. Epoxy (een kunststofsoort) is hierbij een materiaal dat veel gebruikt wordt. Deze type vloer is vaak te vinden in industriële panden, maar ook steeds vaker bij mensen thuis. Naast de hardheid en stootvastheid, heeft een Epoxy vloer ook nog eens een prachtige uitstraling. Epoxy vloeren zijn erg stijlvol en vernieuwend. Naast het gebruik op vlakke vloeren is het ook mogelijk om de trap te laten coaten met Epoxy. Een houten trap is erg geschikt als ondervloer. Door het gladde oppervlak is een Epoxy vloer ontzettend onderhoudsvriendelijk. De Epoxy vloer wordt gemaakt door Epoxy als afwerklaag over de ondervloer te gieten. Deze zal uitharden en langzaam veranderen in een schitterende vloer.

Niet alleen hip, maar ook makkelijk in de onderhoud. Het gladde oppervlak is onderhoudsvriendelijk en het materiaal gaat een leven lang mee

Uw nieuwe vloer bij Epoxy Vloeren EU

Epoxy Vloeren EU is een begrip in België en ver daarbuiten. Met meer dan 35 jaar ervaring in het vakgebied, maken wij kwalitatief hoogwaardige Epoxy vloeren en trappen, voor zowel particulieren als zakelijke klanten. Wij bieden u zeer veel verschillende mogelijkheden wat betreft kleuren en motieven. Onze klantenbestand varieert van de horeca tot aan de industrie; voor elke klant hebben wij een passende oplossing. Onze uitzonderlijk getalenteerde vakmannen maken het verschil. U kunt bij ons tevens terecht voor een breed assortiment aan andere vloeren, zoals een siergrindvloer, marmertapijt of een PU-gietvloer.

De voordelen van een Epoxy vloer of trap bij Epoxy Vloeren EU

Binnen Epoxy Vloeren EU streven wij naar de hoogste kwaliteit en een passende oplossing. Wanneer u uw vloer of (houten) trap met Epoxy door ons laat gieten, kunt u het volgende verwachten:

 • Sterk en stootvast; wel 2 keer zo sterk als beton!
 • Diverse kleuren en motieven
 • Eigentijdse uitstraling
 • Geplaatst door echte vakmannen
 • Bezoek op locatie voor een advies op maat
 • Altijd de beste oplossing
 • Zowel voor de vloer als de trap

Wilt u ook een luxe trap of vloer door middel van Epoxy?

Bent u geïnteresseerd in een Epoxy trap of vloer en wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. Vraag nu gratis en vrijblijvend uw offerte aan! U kunt ons contactformulier hier invullen.

Meer weten over Epoxy trappen? Of bent u benieuwd wat de kosten van de vloer voor u zouden zijn? Neem dan gerust contact op voor meer informatie of het aanvragen van een gratis offerte. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 06-28784294.

Traptapijten

Trappen “exclusief ” bekleden.
Wilt u uw trap renoveren? Heeft u er dan weleens aan gedacht om te kiezen voor een exlusieve look voor uw trap? Kies voor marmertapijt, siergrind, troffelvloer of zelfs een gietvloer om uw trap te bekleden binnen uw woning, appartement, kantoorruimte, onderneming of handelspand.

Als u kiest voor een natuursteenvloer, troffelvloer of gietvloer op de trap, bekleden wij uw trap altijd in zijn geheel. Dat betekent dus zowel horizontaal en verticaal met inbegrip van de plinten. De plinten van Epoxy Vloeren EU zorgen voor een strakke afwerking! Ze zijn namelijk van hoge kwaliteit roestvrij staal.

Afhankelijk van de intensiteit waarmee u de trap gebruikt, adviseren wij u te kiezen voor een open of gesloten structuur voor de bekleding. Benieuwd naar uw mogelijkheden wat betreft afwerking van uw trap? Bekijk de verschillende rubrieken op deze website of neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

Besluit vandaag om uw interieur helemaal af te maken en kies ervoor uw trappen en wanden in natuursteen, troffelvloer of gietvloer te laten afwerken. U kiest dan niet alleen voor een luxueuze en stijlvolle afwerking, het geeft uw ruimte ook een exclusief karakter waarmee u zeker indruk maakt op uw vrienden, familie, zakenrelaties, bezoekers of klanten.

Neem contact op:

  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van je gegevens door deze website.

  Trap Grindvloer/Steentapijt

  Toepassing trap

  Zowel particulieren als zakelijke klanten gingen u voor bij de afwerking van hun trap in natuursteen, troffelvloer of gietvloer door Epoxy Vloeren EU. Het zorgt voor een harmonieus interieur indien u kiest voor dezelfde afwerking voor uw wand of vloer. Daarnaast krijgt uw interieur een exclusief en stijlvol karakter door ledverlichting in uw trap te verwerken of uw trap combineren met bijvoorbeeld een RVS balustrade of trapleuning. Het is allemaal mogelijk!

  Informeer bij Epoxy Vloeren EU voor uw mogelijkheden.

  Trap Grindvloer/Steentapijt
  Trap Marmertapijt

  Dikte afwerking traptreden

  Afhankelijk van de gekozen afwerking verschilt de afwerkingslaag van uw traptreden in dikte. Let op: Afhankelijk van uw situatie kunnen wij de laagdikte aanpassen.

  Dikte grindvloer afwerking

  Kiest u voor een grindvloer afwerking van uw trap, dan kiest u uit een van de drie verschillende korrelgroottes:

  • Bij een korrelgrootte van 1 à 2 millimeter en 2 à 3 millimeter krijgen uw traptreden een dikte van 6 millimeter.
  • Gebruiken wij korrels van 3 à 4 millimeter dan krijgt de afwerkingslaag van uw traptreden een dikte van 8 millimeter.
  • De afwerkingslaag van uw traptreden krijgt een dikte van een centimeter bij het gebruik van korrels 4 tot 8 millimeter.

  Dikte gietvloer afwerking

  Kiest u voor een gietvloer afwerking voor uw trap dan krijgt de afwerkingslaag een dikte tussen de drie en zes millimeter.

  Dikte marmerafwerking

  Afhankelijk van de gebruikte marmerkorrels, verschilt de dikte van de afwerkingslaag als u kiest voor traptreden van marmertapijt. Epoxy Vloeren EU kan drie verschillende korrelgroottes gebruiken voor de afwerkingslaag:

  • Korrels van 1 tot 4 millimeter, waarbij de afwerkingslaag van uw traptreden 6 tot 8 millimeter dik is.
  • Korrels van 4 tot 8 millimeter, waarbij de afwerkingslaag van uw traptreden 6 tot 8 millimeter dik wordt.
  • Tenslotte is er de mogelijkheid om te kiezen voor korrels van 5 tot 12 millimeter, waarbij de afwerkingslaag krijgt een dikte van 25 millimeter.

  Dikte troffelafwerking

  De dikte van de afwerkingslaag als u kiest voor een troffelvloerafwerking hangt wederom af van de dikte van de korrels. De basisdikte van de afwerkingslaag bedraagt 6 millimeter, maar past Epoxy Vloeren EU aan op basis van de ondergrond. Hiervoor kunnen wij drie verschillende soorten korrelgroottes gebruiken. Korrels met een grootte van 0,3 millimeter tot 0,6 millimeter, van 0,6 millimeter tot 1,2 millimeter of korrels die een grootte hebben van 1,2 millimeter tot 1,9 millimeter.

  Ondergrond trappen

  Uw trap natuursteen, troffelvloer of gietvloer werken wij zowel in een nieuwbouwwoning als bij renovaties of restauraties af. Zo lang de ondergrond stabiel, vast, droog en vetvrij is, kunnen wij elke trap afwerken zoals u dat graag wilt. De trap timmeren wij uit met hout.

  Onderhoud trappen

  Ongeacht de structuur van uw trap is deze eenvoudig te onderhouden. Het volstaat om uw trap één keer per week te stofzuigen. Is uw trap erg bevuild met bijvoorbeeld modder of zand dan is het verstandig dit eerst uit te borstelen en vervolgens met een vochtige doek af te deppen. Datzelfde geldt als u per ongeluk dranken morst op de trap. Let op dat u geen chemische reinigingsmiddelen gebruikt om uw trap schoon te maken. Deze kunnen uw trap beschadigen.

  Eigenschappen trappen Epoxy Vloeren

  Als u kiest voor een trap van Epoxy Vloeren EU dan kiest u voor een strakke look in uw interieur. Daarbij heeft u een ruime keuze uit verschillende kleuren en tinten. Ook zijn de mogelijkheden met andere producten eindeloos. Denkt u aan de combinatie met bijvoorbeeld een RVS balustrade of trapleuning. Of wat dacht u van een soortgelijke vloer of wand? Ideaal als u ervan houdt harmonieus te wonen. Bij Epoxy Vloeren EU bent u bovendien verzekerd van kwaliteit, want de afwerking van uw trap blijft lichtecht en kleurvast.

  Stevigheid trappen Epoxy Vloeren EU

  De trappen van Epoxy Vloeren EU zijn erg sterk en zeer slijtvast. Ook zijn ze elastisch en stootvast, duurzaam en naadloos wat ze uitermate geschikt maakt voor intensief gebruik. Bovendien zit het qua veiligheid ook goed met een trap van Epoxy Vloeren EU want het materiaal dat wij gebruiken om uw trap te realiseren is niet alleen brandwerend maar ook erg hygiënisch.

  Afwerking trappen

  Open of gesloten structuur?

  Wij adviseren om een gesloten structuur te kiezen als de u de trap veel gebruikt. Is dit niet het geval dan volstaat een open structuur.

  Open structuur

  Uw trap met een open structuur houdt rond dwarrelend stof onzichtbaar vast in de poriën. Uw trap is dus eenvoudig te onderhouden omdat u er alleen maar even met de stofzuiger overheen hoeft.

  Gesloten structuur

  Als Epoxy Vloeren EU een gesloten structuur gebruikt, vullen we de ruimte tussen de marmerstukjes op met bindmiddel of dichten we de ruimtes tussen de grindkorrels af met een sealing. Het grote voordeel van een gesloten structuur is dat uw trap verschillende positieve eigenschappen krijgt, waaronder duurzaamheid, goede elastische eigenschappen en een zeer goede UV- en waterbestendigheid. Ook kunt u er met een gesloten structuur van verzekerd zijn dat uw traptreden niet vergelen. Epoxy Vloeren EU werkt uw trap afhankelijk van uw keuze af met een transparante, glanzende of matte toplaag af.

  Oplevering Epoxy Trappen

  ” Binnen 24 uur kunt u (weer) op de trap rondstappen, terwijl voor het (terug)plaatsen van zware meubels e.d. ongeveer 48 uur moet worden voorzien. “

  na 3 dagen is de coatingvloer licht mechanisch belastbaar;

  na 7 dagen kunt u de coatingvloer chemisch belasten.

  Vraag nu een offerte aan:

  Overtuigd van de voordelen van een siergrindvloer? Heeft u nog vragen over de eigenschappen of toepassingen daarvan? Of wilt u een gratis offerte aanvragen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons bellen via 06-28784294 of een bericht sturen via ons online contactformulier. Epoxy Vloeren EU komt ook graag bij u op locatie langs om u van advies op maat te voorzien.

   Kies een vloer waar u geïnteresseerd in bent

   Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van je gegevens door deze website.

   Waarom Epoxy Vloeren EU?

   Epoxy Vloeren EU is dé specialist als het gaat om siergrindvloeren. Bestel deze bij ons en geniet van allerlei voordelen. We geven u een overzicht:

   • Jarenlange ervaring. We zitten al ruim 37 jaar in het vak
   • Een team van getalenteerde vakmannen
   • Ruim assortiment aan exclusieve vloeren van hoge kwaliteit
   • De beste service: wij komen tegemoet aan al uw wensen
   • Klanten over de hele wereld, van Nederland en België tot aan Dubai en verder
   • Voor iedereen, particulier en zakelijke klanten, een gepaste oplossing
   Epoxy EPOXY-VLOEREN