• Kwalitatieve vloer- en wandsystemen
  • 38 jaar ervaring
  • Getalenteerd vakmanschap
  • Uitstekende service

Trappen

Offerte aanvragen

Traptapijten

Trappen “exclusief ” bekleden.

Wilt u uw trap renoveren? Heeft u er dan weleens aan gedacht om te kiezen voor een exlusieve look voor uw trap? Kies voor marmertapijt, siergrind, troffelvloer of zelfs een gietvloer om uw trap te bekleden binnen uw woning, appartement, kantoorruimte, onderneming of handelspand.

Als u kiest voor een natuursteenvloer, troffelvloer of gietvloer op de trap, bekleden wij uw trap altijd in zijn geheel. Dat betekent dus zowel horizontaal en verticaal met inbegrip van de plinten. De plinten van Epoxy Vloeren EU zorgen voor een strakke afwerking! Ze zijn namelijk van hoge kwaliteit roestvrij staal.

Afhankelijk van de intensiteit waarmee u de trap gebruikt, adviseren wij u te kiezen voor een open of gesloten structuur voor de bekleding. Benieuwd naar uw mogelijkheden wat betreft afwerking van uw trap? Bekijk de verschillende rubrieken op deze website of neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

Besluit vandaag om uw interieur helemaal af te maken en kies ervoor uw trappen en wanden in natuursteen, troffelvloer of gietvloer te laten afwerken. U kiest dan niet alleen voor een luxueuze en stijlvolle afwerking, het geeft uw ruimte ook een exclusief karakter waarmee u zeker indruk maakt op uw vrienden, familie, zakenrelaties, bezoekers of klanten.