• Kwalitatieve vloer- en wandsystemen
  • 38 jaar ervaring
  • Getalenteerd vakmanschap
  • Uitstekende service

Terrazzo-Stone Vloer

Offerte aanvragen

Terrazzo-Stone® Vloeren: Alleen verkrijgbaar bij Epoxy Vloeren EU

In samenwerking met een hoog gerenommeerde leverancier is Epoxy Vloeren EU er in geslaagd een exclusief product op de markt te brengen voor het buitenvloeren segment.

De lat wordt steeds hoger gelegd door ‘Terrazzo-Stone’ van Epoxy Vloeren EU. Een primeur op het gebied van buitenvloeren, uniek door zijn tijdloze uitstraling, door de natuurlijke kleuren en aangename structuur. Uw terras of buitenplaats wordt nooit meer hetzelfde. De marmergrind granulaat van Terrazzo-Stone zijn in allerlei kleuren en maten te verkrijgen en van ongeëvenaarde kwaliteit! De combinatie van Terrazzo-Stone en ons speciaal ontworpen bindmiddel maakt ons de enige leverancier van deze twee zeer hoge kwaliteitsproducten. Epoxy Vloeren EU garandeert het beste resultaat en een hoge exclusiviteit van dit bijzondere product.

Terrazzo-Stone is een tapijt van marmer of grind. Iedere vloer van Terrazzo-Stone heeft zijn eigen structuur en een bepaalde tint waardoor elke vloer zijn eigen karakter vertoont, zodat in vrijwel elke buitenruimte wel een Terrazzo-Stone vloer past. U krijgt van elke lichtinval op uw vloer letterlijk en figuurlijk een schitterende vloer die luxe en klasse uitstraalt.

Door de speciale samenstelling van ons unieke polyurethaan bindmiddel ‘De Super Polyurethaan’ van Epoxy Vloeren EU, bent u ervan verzekerd dat uw vloer elastisch, scheurvast en weerbestendig is. Ons Super Polyurethaan bindmiddel zorgt er ook voor dat uw vloer dezelfde dag beloopbaar en UV-bestendig is!

Belangrijke eigenschappen Terrazzo-Stone vloer

Terrazzo-Stone vloeren hebben een natuurlijke uitstraling en houden de warmte beter vast dan gewone stenen vloertegels. Hierdoor voelt een Terrazzo-Stone vloer ook warmer aan. Ook op blote voeten is een Terrazzo-Stone vloer prettig om op te lopen. De vloer is stroef waardoor er weinig kans is dat u uitglijdt. Een Terrazzo-Stone vloer behoeft weinig onderhoud en behoudt langdurig een natuurlijke en luxueuze uitstraling.

Epoxy EPOXY-VLOEREN