Marmer – Toepassingen

Offerte aanvragen

Toepassingen marmertapijt

U kunt bij ons terecht voor een marmertapijt op maat of u die nou in uw woonkamer, slaapkamer of badkamer wilt leggen. Het marmertapijt is ook heel geschikt voor bedrijven, galerijen of terrassen. Niet alleen krijgt uw in- of exterieur een nieuwe impuls, ook krijgt uw bedrijf een luxueuze en professionele uitstraling. Om het helemaal af te maken, kunt u er tevens voor kiezen om uw traptreden, uw wanden en uw plinten te bekleden met marmertapijt.

Structuur marmertapijt

Epoxy Vloeren EU maakt uw marmertapijt met een open of gesloten structuur. Bij een open structuur lijkt het net alsof alle marmerstukjes los op de vloer liggen. Bij een gesloten structuur vullen we de ruimtes tussen de marmerstukjes op met bindmiddel. Hierdoor krijgt uw vloer een natuurlijke uitstraling. We kunnen uw marmertapijt een matte of glanzende coating geven.

Het marmertapijt met een gesloten structuur is aan te raden in ruimtes die intensief belopen of belast worden. Denkt u bijvoorbeeld aan badkamers, inkomhallen, keukens, livings, toiletten, veranda’s of winkels. Een marmertapijt waarop regelmatig water terecht komt, moet gesloten zijn, zodat het water goed op te dweilen is.

Kiest u voor een marmertapijt in uw woning of appartement, dan is een marmertapijt met open structuur handig om het rond dwarrelende stof in de slaapkamer op te vangen. Het stof verzamelt zich namelijk onzichtbaar in de open structuur, waarna u het eenvoudig opzuigt met de stofzuiger. Voor terrassen en balkons is een open structuur vereist, zodat het water altijd weg kan stromen na een regenbui.

Vloerverwarming & marmertapijt

Een marmertapijt geleidt warmte goed. Daarom is het marmertapijt een perfecte combinatie met vloerverwarming. U kunt dan heerlijk op blote voeten rondlopen.

Contact opnemen?
+316 28784294
[email protected]
Contactformulier