• Kwalitatieve vloer- en wandsystemen
  • 38 jaar ervaring
  • Getalenteerd vakmanschap
  • Uitstekende service

Sportvloer – Eigenschappen

Offerte aanvragen

Eigenschappen sportvloer

Qua uiterlijk lijkt de sportvloer net op een echte gravel tennisbaan. Omdat de sportvloer UV-bestendig is, vergeelt deze niet. Daarnaast heeft de sportvloer nog veel meer positieve eigenschappen. Hieronder gaaan we hier kort op in.

Stevigheid sportvloer

De sportvloer is niet alleen UV-bestandig maar ook zeer slijtvast en hierdoor uitermate geschikt voor intensief gebruik. Bovendien is de sportvloer waterbestendig wat betekent dat u het hele jaar door de baan op kan (ongeacht of de sportvloer binnen of buiten ligt).

Algemene eigenschappen sportvloer

Omdat de sportvloer voldoet aan verschillende onafhankelijke en interne tests en hierdoor beschikt over verschillende certificaten bent u verzekerd van kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid. De levensduur van een sportvloer ligt gemiddeld tussen de 10 en 15 jaar.

Onderhoud sportvloer

De sportvloer is eenvoudig te onderhouden. Gemiddeld bent u een uur per week per baan kwijt.
Zo is de vloer bestand tegen alle weersinvloeden en heeft u dus geen beregeningsinstallatie nodig. De sportvloer kenmerkt zich door een optimale waterdoorlatendheid en geen stofdeeltjes die op de sportvloer blijven liggen bij droog weer. Bovendien is de sportvloer een aangename ondergrond voor uw spieren en gewrichten en zeer geschikt voor rolstoeltennis. Eén keer per dag is het belangrijk om de sportvloer te vegen (dus niet na elke tenniswedstrijd!). Door de vorm van de korrels heeft u minder last van schaafwonden als u valt of struikelt.

Contact opnemen?
+316 28784294
[email protected]
Contactformulier