• Kwalitatieve vloer- en wandsystemen
 • 38 jaar ervaring
 • Getalenteerd vakmanschap
 • Uitstekende service

Sportvloer

Offerte aanvragen

Sportvloer van Epoxy Vloeren EU

Tennissen doet u op een van de ingegoten kunstgrasvelden van Epoxy Vloeren EU. De sportvloer bestaat uit ceramisch gecoate kwarts granulaten die gecombineerd worden met kunstgras. Het voordeel van de ronde vorm van de kwarts granulaten die gebruikt worden als basismateriaal voor de sportvloer is, dat water goed afgevoerd kan worden. Sportvloeren van Epoxy Vloeren EU hebben een toplaag bestaande uit bindmiddelen en pigmenten. Door deze sterke toplaag is de sportvloer UV-bestendig zodat uw sportvloer niet vergeeld. Daarnaast is de sportvloer waterbestendig, slijtvast en bestand tegen chemische producten.

Eigenschappen sportvloer

De sportvloer van Epoxy Vloeren EU heeft vier unieke eigenschappen:

  1. Ideale vorm en zeefmaat:
   De korrelverdeling speelt naast de grootte van de korrel een belangrijke rol in het al dan niet samenklitten van de korrels in grasmatten. De sportvloeren van Epoxy Vloeren EU hebben wat betreft deze twee aspecten de perfecte verhouding. Door de ronde vorm klitten de korrels niet samen. Ook is er sprake van sterk drainerende eigenschappen en beschadigen de kunstgrasvezels nauwelijks.
  2. Ceramische inkleuring:
   De sportvloer kleurt Epoxy Vloeren EU door verhitting tot zeer hoge temperatuur van de toplaag ceramisch in. Dat zorgt ervoor dat de kleur van de sportvloer op lange termijn behouden blijft.
  3. Kwaliteit:
   Met de sportvloeren van Epoxy Vloeren EU kunt u rekenen op kwaliteit. De sportvloeren slagen met vlag en wimpel voor verschillende onafhankelijke tests, waaronder:
 • ISA Sport: hierbij heeft het Instituut voor Sportaccommodaties de sportvloer getest op UV-resistentie en slijtage-weerstand. Bovendien is de sportvloer getest op kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid.
 • LABOSPORT: Dit instituut is wereldleider op het gebied van onafhankelijke tests op sportoppervlakten en -uitrusting. Het instituut testte de sportvloer grondig op samenstelling, vorm, waterdoorlatendheid en structuur.
 • Besluit Bodemkwaliteit: de sportvloer van Epoxy Vloeren EU voldoet aan het Besluit Bodemkwaliteit. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over bodemverontreiniging met de sportvloer van Epoxy Vloeren EU.

Uiteraard bent u er bij Epoxy Vloeren EU ook van verzekerd dat wij bij onze sportvloeren uiterst strenge kwaliteitscontroles laten uitvoeren.

 1. Scherpe prijzen, snelle levering:
  De sportvloeren van Epoxy Vloeren EU zijn uiterst scherp geprijsd omdat wij de sportvloer direct bij de fabrikant inkopen. Daarnaast hebben wij onze sportvloeren ook altijd op voorraad, zodat u verzekerd bent van een snelle levering.