PU gietvloeren – Toepassingen

Offerte aanvragen

Toepassing PU-gietvloer

De PU-gietvloer is een kunststof vloer die vloeibaar gegoten wordt. Op die manier realiseert Epoxy Vloeren EU een unieke en dynamische strak gegoten vloer. De PU-gietvloeren zijn dezelfde vloeren die gebruikt worden in bijvoorbeeld (sport)hallen en kantoorruimten. Andere typen gietvloeren zijn epoxy gietvloeren en betonvloeren. Deze typen gietvloeren worden vooral gebruikt in industriële ruimten.

Maak indruk met de PU-gietvloer

De PU-gietvloer is een luxueuze vloer die ideaal is voor bedrijven waarbij exclusiviteit en status een belangrijke rol speelt. Denk bijvoorbeeld aan hotels, nachtclubs of grote multinationals. De PU-gietvloer is ook een oplossing voor bedrijven en instellingen waarbij hygiëne van belang is, bijvoorbeeld bejaardencentra en ziekenhuizen. Dat komt omdat de gietvloer vloeistofdicht en vuilafstotend is. Tenslotte kunt u een PU-gietvloer ook als terras laten gieten. Dan maakt u direct een onvergetelijke fenomenale eerste indruk! En u weet: De eerste indruk telt.

De PU-gietvloer & vloerverwarming

De PU-gietvloer is geschikt voor alle seizoenen. Zo is de vloer uitermate geschikt voor vloerverwarming en in de zomer neemt de gietvloer uit zichzelf de omgevingstemperatuur aan. U heeft daarom nooit meer last van koude voeten met een PU-gietvloer.

Contact opnemen?
+316 28784294
[email protected]
Contactformulier