• Kwalitatieve vloer- en wandsystemen
 • 38 jaar ervaring
 • Getalenteerd vakmanschap
 • Uitstekende service

Instrooivloer

Epoxy Gietvloer Inkomsthal
Slider

Antislip introoivloer

Een instrooivloer is de perfecte oplossing voor een ruimte waarin het belangrijk is dat u of uw medewerkers niet uitglijden. De instrooivloer van Epoxy Vloeren EU wordt namelijk altijd opgeleverd met een antisliplaag.

Dit antislipeffect beschermt u zelfs tegen uitglijden in natte omstandigheden. De antisliplaag is op waterbasis en wordt uitgevoerd met antislip-korrels. De antisliplaag kan in verschillende gradaties uitgevoerd worden. Indien u wilt, kunt u de antisliplaag op een later tijdstip laten verwijderen.

Oorsprong instrooivloer

De anti-sliplaag bij de instrooivloer werd oorspronlijk voor hotelketens ontwikkeld door de Nederlandse ingenieur Werner Boogaard. Het doel van de instrooivloer was om de badkamers en ruimte rondom de douche antislip te maken. Vervolgens bleken de voordelen van een vloer met een antislipeffect ook handig voor industriële toepassingen zoals fabrieken, distributiecentra (intern transport door vorkliften) en in de voedingsindustrie. Een bijkomend voordeel van de instrooivloer is namelijk dat het een volledig gesloten vloersysteem is. Zodoende is het een hele hygiënische vloer, want vuil en vloeistoffen zoals olie of water trekken niet in de vloer.

Kleuren instrooivloer

De antisliplaag is transparant. Dat geeft u veel mogelijkheden om de vloer precies naar uw wensen af te werken. Zo kunnen wij verschillende patronen of bijvoorbeeld uw bedrijfslogo in de vloer verwerken. Ook is het mogelijk om traptreden of andere belangrijke plekken in uw ruimte te markeren zodat ze extra opvallen. U heeft voor de kleur de keuze uit verschillende RAL-kleuren. U kunt zodoende kiezen voor een zeer opvallende instrooivloer of een vloer die een pure industriële functie heeft en er ook zo uitziet.

Antislip instrooivloer kopen?

Gaat u verbouwen of renoveren en bent u op zoek naar een nieuwe vloer voor uw pand? Of zoekt u een vloer voor uw een nieuwe bedrijfsruimte? Wilt u graag een nieuwe vloer plaatsen in uw bedrijfspand? Met een antislip instrooivloer heeft u de mogelijkheid tot het leggen van een vloer zowel buiten als binnen.

Meer weten over instrooivloeren? Of bent u benieuwd wat de kosten van de vloer voor u zouden zijn? Neem dan gerust contact op voor meer informatie of het aanvragen van een gratis offerte. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 06-28784294.

Neem contact op:

Door dit formulier te gebruiken gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.

Systeem instrooivloer

De instrooivloer is vanwege het antislipeffect en de vloeistofdichtheid voor veel industriële toepassingen een ideale vloer. Denkt u hierbij aan koelcellen, bedrijven in de voedings- en veeindustrie, de chemische industrie, melkstallen of slachthuizen. Voor bedrijven waarbij hygiëne een belangrijke rol speelt, zoals bejaardencentra en ziekenhuizen, heeft de instrooivloer een tweeledig voordeel. Niet alleen is de vloer hygiënisch, medewerkers, bewoners en bezoekers glijden ook minder snel uit, vanwege de antisliplaag. Dat garandeert de veiligheid voor de kwetsbare groepen in ziekenhuizen en verzorgingstehuizen, te weten de zieken en ouderen.

De anti-sliplaag bij de instrooivloer is oorspronkelijk bedoeld voor hotelketens om de badkamers en ruimte rondom de douche veiliger te maken. Die functie heeft de instrooivloer nog steeds en is een voordeel dat ook ideaal is voor uw badkamer thuis. De instrooivloer is zowel geschikt voor toepassingen binnens- als buitenshuis.

Ondergrond instrooivloeren

Een instrooivloer is een gebruiksvriendelijke vloer die wij bijna op elke ondergrond kunnen leggen, zo lang deze stabiel, droog, stof- en vetvrij is en een vormvaste ondergrond heeft.

Of u nu een betonvloer heeft liggen, een tegelvloer, een natuursteen vloer of een stevige vormvastehouten vloer (na stabilisatie met watervast verlijmde multiplex) en vastgelijmde novilon.

Vloerdikte antislipvloer

Gemiddeld wordt de instrooivloer 4 millimeter dik opgeleverd. Afhankelijk van uw situatie kunnen wij de laagdikte aanpassen.

Antislip instrooivloer onderhoud

De instrooivloer is een onderhoudsvriendelijke vloer. Stof en vuil hebben geen kans om in uw vloer te trekken omdat de instrooivloer een naadloos en gesloten vloersysteem is. Omdat de instrooivloer vloeistofdicht is, zijn gemorste vloeistoffen eenvoudig met een vochtige doek te verwijderen.

Vlekken verwijdert u door de vloer te dweilen met een sopje. Vermijd het gebruik van chemische reinigingsmiddelen want deze kunnen uw vloer beschadigen.

betonvloer en cementvloer

Uiterlijk intstrooivloer

 • industriële of decoratieve look, afhankelijk van uw keuze;
 • ruime keuze uit verschillende RAL-kleuren;
 • verwerking van patronen en/of bedrijfslogo;

Stevigheid

 • erg sterk;
 • naadloos;
 • duurzaam.

Algemeen over antislipvloeren

 • biologisch afbreekbaar;
 • vuil- en waterafstotend;
 • antibacterieel;
 • anti-allergisch;
 • schokbestendig;
 • antislipeffect.

Onderhoud antislip instrooivloeren

Een van de kenmerkende eigenschappen van de instrooivloer is dat deze heel onderhoudsarm is. Bovendien is de instrooivloer eenvoudig te reinigen en stofvrij omdat het een gesloten vloersysteem is. Zodoende is de vloer ideaal voor families met kinderen en/of huisdieren en mensen die last hebben van allergieën zoals huisstofmijt.

Oplevering coatingvloer

” De instrooivloer is na 8 uur te belopen (afhankelijk van de omgevingstemperatuur). Na 5 dagen is de instrooivloer volledige uitgehard en gereed voor zwaardere belasting. “

Vraag nu een offerte aan:

Overtuigd van de voordelen van een siergrindvloer? Heeft u nog vragen over de eigenschappen of toepassingen daarvan? Of wilt u een gratis offerte aanvragen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons bellen via 06-28784294 of een bericht sturen via ons online contactformulier. Epoxy Epoxy Vloeren EU komt ook graag bij u op locatie langs om u van advies op maat te voorzien.

Kies een vloer waar u geïnteresseerd in bentDoor dit formulier te gebruiken gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.

Waarom Epoxy Epoxy Vloeren EU?

Epoxy Epoxy Vloeren EU is dé specialist als het gaat om siergrindvloeren. Bestel deze bij ons en geniet van allerlei voordelen. We geven u een overzicht:

 • Jarenlange ervaring. We zitten al ruim 37 jaar in het vak
 • Een team van getalenteerde vakmannen
 • Ruim assortiment aan exclusieve vloeren van hoge kwaliteit
 • De beste service: wij komen tegemoet aan al uw wensen
 • Klanten over de hele wereld, van Nederland en België tot aan Dubai en verder
 • Voor iedereen, particulier en zakelijke klanten, een gepaste oplossing
Contact opnemen?
+316 28784294
[email protected]
Contactformulier