• Kwalitatieve vloer- en wandsystemen
 • 38 jaar ervaring
 • Getalenteerd vakmanschap
 • Uitstekende service

Epoxy Gietvloer

Epoxy gietvloer kopen?

Zoekt u een vloer die goed past in uw bedrijfspand, industriehal, kantoor, hotel of werkplaats? Bent u de mogelijkheden aan het verkennen en geïnteresseerd geraakt in een epoxy gietvloer? Maak kennis met Epoxy Vloeren EU, dé specialist als het aankomt op polyutheraan en epoxy gietvloeren. Deze type vloeren ziet men regelmatig terug in industriële panden. De hardheid en stootvastheid maakt de vloer daarvoor erg geschikt. Echter is deze vloer niet alleen praktisch en functioneel. Deze heeft ook nog eens een erg mooie uitstraling. Epoxy gietvloeren zijn stijlvol, vernieuwend en innovatief. De vloer wordt gemaakt door epoxy (een kunststofsoort) als afwerklaag over een ondervloer te gieten. De kunststof zal zich uitharden en langzaam aan veranderen in een schitterende vloer. Epoxy Vloeren EU biedt u zeer veel verschillende mogelijkheden wat betreft kleuren en motieven. De epoxy gietvloer veegt de betonvloer met al zijn nadelen echt van de baan.

Geïnteresseerd in de epoxy gietvloer voor uw pand? Meer weten of een offerte aanvragen? Wij adviseren u graag. Neem gerust contact met ons op door te bellen naar 06-28784294 of gebruik te maken van het online contactformulier.

Epoxy gietvloeren: elegantie en hardheid

Wist u dat de epoxy gietvloer wel twee keer zo sterk is als een betonnen vloer? De sterkte en stootvastheid van de vloer is dan ook zijn beste eigenschap. Doordat de vloer zo hard en stevig is kan deze uitstekend gebruikt worden in industriële panden, zoals grote hallen, of andere bedrijfsruimtes zoals een werkvloer. De vloer is niet zo flexibel en zie je daarom minder snel terug in particuliere woningen. Anders dan betonvloeren zijn epoxyvloeren verder erg elegant en hebben ze een echte design look.

De voordelen van Epoxyvloeren

Bij Epoxy Vloeren EU kunt u terecht voor de mooiste design epoxy gietvloeren, alsmede een breed assortiment aan andere vloeren (zoals PU gietvloeren of siergrindvloeren). Wij beschikken over ruim 37 jaar ervaring en komen de vloer graag bij u plaatsen. Dit levert u onder meer de volgende voordelen op:

 • De vloer wordt geplaatst door echte vakmannen
 • Een breed aanbod aan vloeren
 • Uw wens is ons bevel
 • Een exclusieve vloer van een bedrijf dat wereldwijd klanten heeft
 • Altijd een gepaste oplossing

Plan een adviesgesprek op locatie in!

Wij komen graag bij u langs op u op locatie van advies op maat te kunnen voorzien. Voor het maken van een afspraak, verdere vragen of het aanvragen van een gratis offerte kunt u vrijblijvend contact opnemen. Dat kan per telefoon via ons telefoonnummer: 06-28784294, of door een bericht te sturen via het online contactformulier.

Neem contact op:

  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van je gegevens door deze website.

  Gietvloer

  Met een gietvloer kiest u voor het beste van het beste. Zeer geschikt voor bedrijfspanden, horecagelegenheden en winkels. Maar ook voor bij u in huis!

  Siergrindvloer

  Een siergrindvloer geeft de warmte van een tapijt en de degelijkheid van een stenen vloer. Of u nou een klassiek of een trendy of industrieel interieur heeft. Deze vloer past bij elk interieur.

  Troffelvloer

  Een troffelvloer is een strakke, sterke en naadloze vloer die compleet gemaakt is van fijn grind dat gemengd is met epoxyhars.

  Marmertapijt

  Marmertapijt is een goed alternatief voor een echte marmeren vloer. Deze vloer van kunststof wordt ingegoten met stukjes marmer en geeft een luxe uitstraling.

  Epoxy gietvloer

  Een epoxy gietvloer is dankzij de hardheid en de stootvastigheid erg geschikt voor gebruik in uw bedrijf, kantoor, hal of werkplaats. Hij is functioneel en geeft ook nog eens een mooie uitstraling.

  Epoxyvloeren

  Epoxyvloeren zijn vloeren die wel tegen een stootje kunnen. Erg geschikt voor in de werkplaats en voor op kantoor. De mogelijkheden zijn eindeloos!

  PU gietvloeren

  PU gietvloeren staan voor exclusiviteit. Deze vloer kunt u herkennen door de motieven en ongekende kleurencombinaties. Combineer de vloer met iedere stijl naar wens. Alles is mogelijk!

  Industriële vloeren

  Industriële vloeren zijn er in allerlei soorten en maten. Hij is tegenwoordig erg populair. Dankzij het naadloze karakter is de vloer zeer gemakkelijk te onderhouden.

  ” Binnen 24 uur kunt u (weer) op de vloer rondstappen, terwijl voor het (terug)plaatsen van zware meubels e.d. ongeveer 48 uur moet worden voorzien. “

  Vraag nu een offerte aan:

  Overtuigd van de voordelen van een siergrindvloer? Heeft u nog vragen over de eigenschappen of toepassingen daarvan? Of wilt u een gratis offerte aanvragen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons bellen via 06-28784294 of een bericht sturen via ons online contactformulier. Epoxy Vloeren EU komt ook graag bij u op locatie langs om u van advies op maat te voorzien.

   Kies een vloer waar u geïnteresseerd in bent   Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van je gegevens door deze website.

   Waarom Epoxy Vloeren EU?

   Epoxy Vloeren EU is dé specialist als het gaat om siergrindvloeren. Bestel deze bij ons en geniet van allerlei voordelen. We geven u een overzicht:

   • Jarenlange ervaring. We zitten al ruim 37 jaar in het vak
   • Een team van getalenteerde vakmannen
   • Ruim assortiment aan exclusieve vloeren van hoge kwaliteit
   • De beste service: wij komen tegemoet aan al uw wensen
   • Klanten over de hele wereld, van Nederland en België tot aan Dubai en verder
   • Voor iedereen, particulier en zakelijke klanten, een gepaste oplossing
   Epoxy EPOXY-VLOEREN