• Kwalitatieve vloer- en wandsystemen
 • 38 jaar ervaring
 • Getalenteerd vakmanschap
 • Uitstekende service

Coatingvloeren

Coatingvloer

Coatingvloer: net iets anders dan de gietvloer.

Coatingvloeren zijn wat betreft de vloereigenschappen vergelijkbaar met gietvloeren. Zo heeft u legio mogelijkheden wat betreft de kleuren voor uw coatingvloer en kunt u ook patronen of bijvoorbeeld uw bedrijfslogo in uw coatingvloer verwerken. Op die manier bent u ervan verzekerd dat uw vloer precies aansluit op uw interieur en krijgt uw ruimte een exclusieve en luxueuze uitstraling. De coatingvloer is net als een gietvloer naadloos, slijtvast en stof- en vuilafstotend. Dit laatste is ideaal voor mensen met allergieën en voor gezinnen met kinderen en/of huisdieren.

Kleuren en patronen coatingvloer

Het grote voordeel van de coatingvloer is dat u verzekerd bent van een vloer die verder niemand heeft. Omdat de vloer relatief dun is, blijft de ondergrond zichtbaar als u kiest voor een transparante coating en krijgt u unieke patronen in uw vloer. Heeft u bijvoorbeeld een beton- of cementvloer liggen, dan is een coatingvloer ideaal om te gebruiken. Toch liever een bepaalde kleur? Ook dat is mogelijk, want door verschillende pigmenten met elkaar te combineren, kan Epoxy Vloeren EU bijna elke kleur leveren.

Coatingvloer kopen

Gaat u verbouwen of renoveren en bent u op zoek naar een nieuwe vloer voor uw woning? Of zoekt u een vloer voor uw nieuwbouw woning? Wilt u graag een nieuwe vloer plaatsen in uw bedrijfspand? Met een coatingvloer heeft u de mogelijkheid tot het leggen van een vloer zowel buiten als binnen.

Meer weten over coatingvloeren? Of bent u benieuwd wat de kosten van de vloer voor u zouden zijn? Neem dan gerust contact op voor meer informatie of het aanvragen van een gratis offerte. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 06-28784294.

Neem contact op:

  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van je gegevens door deze website.

  Toepassingen coatingvloer

  Vanwege de vergelijkbare eigenschappen met de gietvloer zijn er veel toepassingen denkbaar voor de coatingvloer. Zowel particulieren als zakelijke klanten hebben baat bij een coatingvloer. Bovendien is de coatingvloer zowel geschikt voor buiten als binnen.

  Het grote voordeel van een coatingvloer is dat er een goedkoper prijskaartje aanhangt dan een gietvloer. Omdat de coatingvloer een hoge trek- en druksterkte heeft, kunt u de vloer zwaar belasten. Hierdoor is de coatingvloer ideaal voorindustriële toepassingen, waarbij zware machines gebruikt moeten worden. Omdat de coatingvloer bovendien ook nog goed bestand is tegen chemische stoffen, kan de vloer goed gebruikt worden in bijvoorbeeld de agrarische sector, bij bedrijven in de voedings- en veeindustrie, in magazijnen, parkeergarages of de chemische industrie.

  Voor bedrijven waarbij hygiëne een belangrijke rol speelt, zoals bejaardencentra en ziekenhuizen, is de coatingvloer ook van voordeel omdat de vloer vloeistofdicht en vuilafstotend is. Kortom, de coatingvloer is te leggen op elke ondergrond en in elk binnenmilieu.

  Ondergrond coatingvloer

  Uw coatingvloer kan Epoxy Vloeren EU vrijwel op elke vastliggende ondergrond aanbrengen. Zo is de coatingvloer prima te leggen op een anhydriet gebonden, betonnen of cementen ondervloer.

  Ook kunnen wij uw coatingvloer over een tegelvloer en in sommige gevallen zelfs een houten vloer leggen. Het uitgangspunt is dat de ondergrondstabiel, droog, stof- en vetvrij is. De ondergrond kan Epoxy Vloeren EU voorbehandelen met primers zodat de juiste structuur wordt verkregen.

  Vloerdikte coatingvloer

  De dikte van een coatingvloer ligt gemiddeld tussen de 0,1 en 1 millimeter. Hierdoor blijft de ondergrond in de meeste gevallen zichtbaar als u kiest voor een transparante coating. Zo realiseert u eenvoudig unieke patronen in uw vloer. De coatingvloer is ideaal als u bijvoorbeeld een beton- of cementvloer heeft liggen. Afhankelijk van de situatie kunnen wij de vloerdikte aanpassen naar uw wensen.

  Coatingvloer: Onderhoudsgemak is troef

  Coatingvloeren hebben hetzelfde onderhoudsgemak als de gietvloer. Omdat de coatingvloer naadloos is en een gesloten structuur heeft, is de vloer onderhoudsvriendelijk. Vocht en vuil krijgen geen kans en als u de vloer wekelijks stofzuigt, houdt u deze goed. Vlekken verwijdert u eenvoudig met een vochtige doek.

  industriële Coatingvloer Hangar
  coatingvloer

  Ervaren vloer specialist

  Een sterke vloer van de hoogste kwaliteit met een strakke uitstraling én volledig naar uw wens. Dat zijn slechts een aantal kenmerken van de gietvloeren van Epoxy Vloeren. We zijn dé specialist in gietvloeren, epoxyvloeren, betonvloeren, betonlook vloeren, designvloeren en vloercoatings.

  Uiterlijk coatingvloer

  • transparant met onderliggende prints of patronen;
  • ruime keuze uit diverse kleuren en kleurtinten;
  • modern en industrieel;

  Stevigheid

  • naadloos;
  • erg sterk;
  • elastisch en stootvast;
  • zeer slijtvast en hierdoor uitermate geschikt voor intensief gebruik;
  • vloeistofdicht;
  • anti-allergisch.

  Algemeen over coatingvloeren

  • prijstechnisch van voordeel;
  • bestand tegen chemische stoffen;
  • brandwerend;
  • gladde uitvoering of met antislipeffect.

  Onderhoud coatingvloer

  De coatingvloer is een onderhoudsarme en stofvrije vloer. Zodoende is de coatingvloer ideaal voor:

  • gezinnen met kinderen;
  • mensen die last hebben van allergieën zoals huisstofmijt;
  • vertrekken waar met dieren wordt gewerkt (denk aan asiels of dierenartspraktijken).

  Oplevering coatingvloer

  ” Binnen 24 uur kunt u (weer) op de vloer rondstappen, terwijl voor het (terug)plaatsen van zware meubels e.d. ongeveer 48 uur moet worden voorzien. “

  na 3 dagen is de coatingvloer licht mechanisch belastbaar;

  na 7 dagen kunt u de coatingvloer chemisch belasten.

  Vraag nu een offerte aan:

  Overtuigd van de voordelen van een siergrindvloer? Heeft u nog vragen over de eigenschappen of toepassingen daarvan? Of wilt u een gratis offerte aanvragen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons bellen via 06-28784294 of een bericht sturen via ons online contactformulier. Epoxy Vloeren EU komt ook graag bij u op locatie langs om u van advies op maat te voorzien.

   Kies een vloer waar u geïnteresseerd in bent   Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van je gegevens door deze website.

   Waarom Epoxy Vloeren EU?

   Epoxy Vloeren EU is dé specialist als het gaat om siergrindvloeren. Bestel deze bij ons en geniet van allerlei voordelen. We geven u een overzicht:

   • Jarenlange ervaring. We zitten al ruim 37 jaar in het vak
   • Een team van getalenteerde vakmannen
   • Ruim assortiment aan exclusieve vloeren van hoge kwaliteit
   • De beste service: wij komen tegemoet aan al uw wensen
   • Klanten over de hele wereld, van Nederland en België tot aan Dubai en verder
   • Voor iedereen, particulier en zakelijke klanten, een gepaste oplossing
   Epoxy EPOXY-VLOEREN