• Kwalitatieve vloer- en wandsystemen
  • 38 jaar ervaring
  • Getalenteerd vakmanschap
  • Uitstekende service

Logo’s

Offerte aanvragen

Uw bedrijfslogo

In de regel maakt u slechts één keer een eerste indruk bij uw klanten en u weet hoe belangrijk die is! U weet daarom ook dat het belangrijk is om een professioneel logo te hebben. Het logo is overigens ook vaak een van de eerste dingen die potentiële klanten van uw bedrijf zien. Met andere woorden geeft uw logo uw bedrijf een gezicht en fungeert het als herkenningspunt.

Huisstijl in uw bedrijf

Bij de ontvangst van uw klanten bij u op kantoor zorgt u ervoor dat zij gastvrij en persoonlijk worden ontvangen. Uw interieur speelt hierbij ook een grote rol. Komt dit overeen met de boodschap die u als bedrijf wilt uitdragen? Komt uw huisstijl ook terug in uw interieur?
Epoxy Vloeren EU kan u hierbij helpen! Wij kunnen namelijk uw logo verwerken in een van onze vloeren. Zo maakt u direct indruk op uw potentiële klanten. Ook de verbondenheid met het bedrijf voor uw medewerkers groeit als de huisstijl consistent en consequent terugkomt bij u op kantoor. Wilt u het logo liever op de wand hebben? Ook dat is mogelijk bij Epoxy Vloeren EU. Lees meer over de Krystall Wall.

Epoxy EPOXY-VLOEREN