• Kwalitatieve vloer- en wandsystemen
 • 38 jaar ervaring
 • Getalenteerd vakmanschap
 • Uitstekende service

Een design (giet) vloer in Kaatsheuvel laten leggen

Wilt u een luxe design gietvloer in Kaatsheuvel of omgeving laten leggen? Epoxy Vloeren heeft ruim 38 jaar ervaring met het leggen van kwalitatieve vloeren en diverse vloersystemen. Wij zijn werkzaam voor zowel particulieren als bedrijven. Voor ieder pand bieden we een gepaste oplossing.

De vloeren die wij leggen kunnen op iedere ondergrond gelegd worden en zijn makkelijk schoon te maken. We bieden een scherpe prijs per vierkante meter. Graag informeren we u over de verschillende mogelijkheden en voordelen van onze vloeren.

Gietvloer Kaatsheuvel

Gietvloer kopen in regio Kaatsheuvel bij Epoxy Vloeren

 • Kwalitatieve vloer- en wandsystemen
 • 38 jaar ervaring
 • Getalenteerd vakmanschap
 • Uitstekende service
 • Lage kosten

Vraag gerust om meer informatie of een scherpe offerte. Bel vrijblijvend naar: 06 287 842 94

Nieuwe vloer voor uw woning of bedrijf in Kaatsheuvel

Met een gietvloer kiest u voor een vloer die uniek is, exclusief, vernieuwend én decoratief. Hij springt in elke ruimte in het oog. Qua design is alles mogelijk. Ook is deze in elke kleur te leveren.

Dit maakt het mogelijk om een echt kunstwerk neer te leggen. De meeste gietvloeren kunnen op bijna iedere ondergrond aangebracht worden en zijn ook geschikt voor vloerverwarming.

Siergrindvloer, troffelvloer of marmertapijt

De gietvloer is een soort vloer bestaande uit kunststof dat over een ondervloer heen gegoten wordt. Deze laag wordt vervolgens uitgehard en afgewerkt. Er bestaan verschillende soorten gietvloeren.

“Van industrie tot detailhandel en horeca: Voor elk soort klant hebben wij een passende oplossing.”

De siergrindvloer bestaat uit kleine steentjes (rond dan wel afgeplat) die middels een onoplosbare epoxyhars gebonden zijn. Bij de troffelvloer, of betonlook vloer, wordt gebruik gemaakt van fijn grind in plaats van kleine steentjes. Bij marmertapijt wordt een kunststof met stukjes marmer ingegoten.

Epoxy gietvloer: epoxyvloeren, PU gietvloer of industriële vloer

Voor de vloer kan de kunststof epoxy gebruik worden. Voordeel hiervan is dat dit type kunststof voor een sterke voer zorgt, die harder dan beton is. Een andere mogelijkheid is om polyurethaan (PU) te gebruiken. Daarbij wordt de toplaag van een matterende lak voorzien. Polyurethaan is maar weinig gevoelig voor krassen en scheuren. Ook verkleurt het minder snel dan epoxy. Voor industriële hallen en fabrieken zijn onze industriële vloeren erg geschikt.

“Met onze jarenlange ervaring maken wij kwalitatief hoogwaardige vloer- en wandsystemen voor zowel particulieren als zakelijke klanten.”

De voordelen van gietvloeren

Gietvloeren brengen diverse voordelen met zich mee:

 • Naadloos
 • Slijtvast
 • Robuust
 • Vloeistofdicht
 • Elastisch
 • Hygiënisch
 • Mooi design
 • Anti allergeen

De prijs van een gietvloer

Neem voor een vrijblijvend adviesgesprek contact met ons op. Wij plannen graag een afspraak met u in. Tijdens deze afspraak worden uw wensen besproken en wordt met u meegedacht.

Ook stellen we een vrijblijvende offerte voor u op. Hiermee weet u waar u aan toe bent als u Epoxy Vloeren inschakelt voor het leggen van uw nieuwe vloer in regio Kaatsheuvel.

Gietvloeren in Oisterwijk, Tilburg, Eindhoven of Breda? Alles is mogelijk!

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Neem voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte of meer informatie gerust contact op. Epoxy Vloeren is telefonisch bereikbaar via 06 287 842 94. Daarnaast zijn wij buiten kantoortijden ook per e-mail bereikbaar, of middels het formulier op onze contactpagina.

 

 

Vrijblijvend adviesgesprek

 

Offerte aanvragen

Neem contact op:

  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van je gegevens door deze website.

  Gietvloer

  Met een gietvloer kiest u voor het beste van het beste. Zeer geschikt voor bedrijfspanden, horecagelegenheden en winkels. Maar ook voor bij u in huis!

  Siergrindvloer

  Een siergrindvloer geeft de warmte van een tapijt en de degelijkheid van een stenen vloer. Of u nou een klassiek of een trendy of industrieel interieur heeft. Deze vloer past bij elk interieur.

  Troffelvloer

  Een troffelvloer is een strakke, sterke en naadloze vloer die compleet gemaakt is van fijn grind dat gemengd is met epoxyhars.

  Marmertapijt

  Marmertapijt is een goed alternatief voor een echte marmeren vloer. Deze vloer van kunststof wordt ingegoten met stukjes marmer en geeft een luxe uitstraling.

  Epoxy gietvloer

  Een epoxy gietvloer is dankzij de hardheid en de stootvastigheid erg geschikt voor gebruik in uw bedrijf, kantoor, hal of werkplaats. Hij is functioneel en geeft ook nog eens een mooie uitstraling.

  Epoxyvloeren

  Epoxyvloeren zijn vloeren die wel tegen een stootje kunnen. Erg geschikt voor in de werkplaats en voor op kantoor. De mogelijkheden zijn eindeloos!

  PU gietvloeren

  PU gietvloeren staan voor exclusiviteit. Deze vloer kunt u herkennen door de motieven en ongekende kleurencombinaties. Combineer de vloer met iedere stijl naar wens. Alles is mogelijk!

  Industriële vloeren

  Industriële vloeren zijn er in allerlei soorten en maten. Hij is tegenwoordig erg populair. Dankzij het naadloze karakter is de vloer zeer gemakkelijk te onderhouden.

  Vraag nu een offerte aan:

  Bij interesse in een epoxyvloer van Epoxy Vloeren EU kunt u gerust contact opnemen voor meer informatie. Vraag ook om een gratis offerte. Contact opnemen kan per telefoon via 06-28784294 of middels het contactformulier op onze website. Ook maken we graag een afspraak bij u op locatie voor advies op maat.

   Kies een vloer waar u geïnteresseerd in bent

   Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van je gegevens door deze website.

   Waarom Epoxy Vloeren EU?

   Epoxy Vloeren EU is dé specialist als het gaat om epoxyvloeren. Bestel deze bij ons en geniet van allerlei voordelen. We geven u een overzicht:

   • Jarenlange ervaring. We zitten al ruim 37 jaar in het vak
   • Een team van getalenteerde vakmannen
   • Ruim assortiment aan exclusieve vloeren van hoge kwaliteit
   • De beste service: wij komen tegemoet aan al uw wensen
   • Klanten over de hele wereld, van Nederland en België tot aan Dubai en verder
   • Voor iedereen, particulier en zakelijke klanten, een gepaste oplossing
   Epoxy EPOXY-VLOEREN